MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκίνημα για το “Κίνημα”: Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την Miley Cyrus στο MTV

Για τους τέσσερις τελευταίους μήνες, το MTV είχε απεριόριστη πρόσβαση στην pop star Miley Cyrus, προκειμένου να παρουσιάσει την μεταμόρφωση της από νεανικό είδωλο της τηλεόρασης σε μία δυναμική και αμφιλεγόμενη τραγουδίστρια. Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Miley: The Movement” (το Κίνημα) που θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 21:00 στο κανάλι του MTV στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το ιδιαίτερα εξομολογητικό, 60λεπτο ντοκιμαντέρ θα αναδείξει την προσωπικότητα και την εξέλιξη της Cyrus καθώς προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της album στην εταιρεία RCA “Bangerz” την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. Στο νέο αυτό show θα δούμε τους θριάμβους αλλά και τις δύσκολες στιγμές, στο σπίτι, στο δρόμο, στο studio, αλλά και στον σχεδιασμό, στις πρόβες, στην live εμφάνιση αλλά και τον πανικό των media που συνόδευσαν την εμφάνιση της στα 2012 “MTV Video Music Awards” μαζί με τον Robin Thicke.

To “Miley: The Movement” θα μεταδοθεί διεθνώς σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του MTV τον Οκτώβριο του 2013. Η ταινία ακολουθεί τα χνάρια άλλων παραγωγών που έχουν αναδείξει τις προσωπικότητες καλλιτεχνών όπως οι Lady Gaga, Drake, Nicki Minaj, Brittney Spears και πιο πρόσφατα η Demi Lovato.

Η Miley Cyrus κυκλοφόρησε το νέο της album “Bangerz,” στις 8 Οκτωβρίου, με 13 νέα τραγούδια. Στο album συνεργάζεται με παραγωγούς, όπως οι Mike Will, Pharrell, Future, και will.i.am. Το “Bangerz” είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Όσοι προ-παραγγείλουν το “Bangerz” στο iTunes θα κερδίσουν μια bonus ηχογράφηση των “Wrecking Ball” και “We Can’t Stop”. Επίσης, και τα δυο singles “We Can’t Stop” και “Wrecking Ball” είναι διαθέσιμα στο ψηφιακό εμπόριο.

Το “Wrecking Ball,” το δεύτερο single από το”Bangerz,” κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου και αμέσως έφτασε στο #1 στα iTunes Top Songs Chart, #1 στο Billboard Hot 100 και #1 στο Spotify. Tο video για το “Wrecking Ball” κέρδισε γρηγορότερα από κάθε άλλο video το CERTIFIED status, το βραβείο του VEVO, έχοντας φτάσει τα 100 εκατομμύρια views σε 6 μέρες. 

Η Miley Cyrus είναι πια μια παγκοσμίου φήμης entertainer με επιτυχία σε κινηματογράφο, τηλεόραση, μουσική. Είναι μια πολύ-πλατινένια καλλιτέχνης που έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια albums και 20 εκατομμύρια tracks μόνο στην Αμερική.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b