MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μάλαμας, Μαραβέγιας, Ελ. Ζουγανέλη- Όλο το πρόγραμμα του Άνοδος Live Stage για τη χειμερινή σεζόν

Σωκράτης Μάλαμας, Μάρθα Φριτζήλα και Κωστής Μαραβέγιας είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα φιλοξενήσει ο χώρος Άνοδος Live Stage τη φετινή χειμερινή σεζόν.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Νοέμβριος 2013

Σωκράτης Μάλαμας
 Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από την 1η έως τις 23 Νοεμβρίου.

Δεκέμβριος 2013

Γιάννης Κούτρας & Απόστολος Ρίζος
Τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, ερμηνεύουν Νίκο Καββαδία στη μουσική παράσταση «Όλο τον Κόσμο Γύρισες». Οι ημερομηνίες εμφάνισης είναι 18 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστούγεννα και ανήμερα Πρωτοχρονιά (25/12 & 1/1/14) & την πρώτη Τετάρτη του χρόνου, 8 Ιανουαρίου.

Δημήτρης Μυστακίδης
Ο Δημήτρης Μυστακίδης θα είναι κοντά μας τις Πέμπτες, ξεκινώντας από την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, για να μας παρουσιάσει «Τα ρεμπέτικα της κιθάρας». Μαζί του θα συμπράξουν τραγουδιστικά ως καλεσμένες και οι φίλες του Φωτεινή Βελεσιώτου, Μελίνα Κανά, Ματούλα Ζαμάνη, Γιώτα Νέγκα – κάθε Πέμπτη θα έχουμε και διαφορετική καλεσμένη. (28/11 & 5, 12, 19/12)

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έως και τις δυο πρώτες Παρασκευές του Ιανουαρίου (έως 10/1).

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 6 μοναδικές παραστάσεις, στη σκηνή του ΑΝΟΔΟΣ ανεβαίνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που θα είναι κοντά μας έως και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Μάρθα Φριντζήλα
Η Μάρθα Φριντζήλα έρχεται με το «The Koubara Project» #3 «Magical Mystery Tour» τις Κυριακές του Δεκεμβρίου (1 έως & 22/12).

 ΑΝΟΔΟΣ Live Stage, Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 34 68 100

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b