MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεληβοριάς, Μποφίλιου, Χαρούλης σε συναυλία αλληλεγγύης για καρκινοπαθή!

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, στο FUZZ Live Music Club θα πραγματοποιηθεί συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης, για τη θεραπεία της καρκινοπαθούς Βικτώριας Μπόζικ, με το Φοίβο Δεληβοριά, το Θέμη Καραμουρατίδη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, το Γιάννη Παλαμίδα και το Γιάννη Χαρούλη.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η Βικτώρια Μπόζικ, η βοηθός της Λένας Πλάτωνος και για την ακρίβεια η γυναίκα που τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της, όταν κι εκείνη περνούσε τις δικές της περιπέτειες, διαγνώστηκε με μορφή επιθετικού καρκίνου.

Είναι αμεσότατη η ανάγκη μετάβασης της Βικτώριας σε κλινική του Χιούστον, στο Τέξας των ΗΠΑ, προκειμένου να ακολουθήσει μία ειδική θεραπευτική αγωγή. Το κόστος του ταξιδιού, της παραμονής στις ΗΠΑ και του κλινικού θεραπευτικού προγράμματος είναι πραγματικά δυσβάστακτο.

Για το σκοπό αυτό είναι άκρως συγκινητική η προθυμοποίηση των καλλιτεχνών για μία συναυλία που θα συγκεντρώσει ενδεχομένως το απαιτούμενο ποσό από τις πωλήσεις των εισιτηρίων. Όλοι οι συντελεστές (τραγουδιστές, μουσικοί, τεχνικοί ήχου, γραφίστας, γραφείο παραγωγής – προβολής κ.λ.π.) συμμετέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στη συναυλία ”’για τη Βικτώρια”, όπως ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ προσφέρεται και ο χώρος FUZZ Live Music Club.

Opening Act: positive red
Στα πλήκτρα ο Στέργιος Τσιρλιάγκος και ο Κωστής Χριστοδούλου.

Προπώληση: Καταστήματα PUBLIC, 7SPOTS, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, www.viva.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b