MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταινία θα γίνει η ζωή του Πελέ (video)

Τον έχουν χαρακτηρίσει “μαύρο διαμάντι” και μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Και μολονότι οι Αμερικάνοι δεν ασχολούνται και τόσο με το ποδόσφαιρο, για τον μεγάλο βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Πελέ θα κάνουν μια εξαίρεση και θα ετοιμάσουν ταινία για την ζωή του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει ηθοποιούς από διάφορες εθνικότητες. Ξεχωρίζει το όνομα του πιο διάσημου Βραζιλιάνου ηθοποιού Rodrigo Santoro (παίζει τον Ξέρξη στους 300), αλλά και του Vincent D’Onofrio (στην σειρά Νόμος και Τάξη)

Η ταινία για την ζωή του Edson Arantes do Nascimento (γνωστού ως Pelé) γράφτηκε και σκηνοθετείται από τα αδέρφια  Michael και Jeff Zimbalist. Θα αφηγηθεί τα παιδικά χρόνια του Πελέ, με την μεγάλη φτώχια στην Βραζιλία, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι την δόξα και το θα φτάσει ως το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο Μουντιάλ του 1958 μόλις σε ηλικία 17 ετών. Δύο ηθοποιοί θα παίξουν το μαύρο διαμάντι, ο ένας τον Πελέ στα δέκα του χρόνια και ο άλλος από τα 13 ως τα 17. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιόν ρόλο θα παίξει ο Santoro. 

Δεν ξέρουμε πόσο θεαματική θα είναι η ταινία για τον Πελέ, που θα βγει μέσα στο 2014. Πάντως δύσκολα θα είναι τόσο θεαματική, όσο η ποδοσφαιρική του μαγεία. Δείτε video με τον κορυφαίο Βραζιλιάνο μπαλαδόρο να χορεύει σάμπα τους αντιπάλους του.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b