MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jay Z: Έμαθα την επιχειρηματικότητα πουλώντας ναρκωτικά

Μέσα από το εμπόριο ναρκωτικών έμαθε όχι μόνο την πιάτσα, αλλά και την οικονομία. Αυτό παραδέχεται ο πιο διάσημος ράπερ αυτή την στιγμή και σύζυγος της Beyonce. Ο Jay-Z μιλώντας στο Vanity Fair δήλωσε πως ό,τι έμαθε για τις επιχειρήσεις τα έμαθε μόνος του και μέσα από την διακίνηση ναρκωτικών, που έκανε σε μικρή ηλικία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Ξέρω από ισολογισμούς. Ήμουν έμπορος ναρκωτικών. Για να πουλάς ναρκωτικά, πρέπει να ξέρεις τι πρέπει να ξοδέψεις, τι χρειάζεσαι για να αγοράσεις νέος εμπόρευμα” δήλωσε ο Jay-Z.

Κατάλαβε όμως ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. “Αργότερα συνειδητοποίησα τις αρνητικές επιπτώσεις στην κοινότητα. Άρχισα τότε να βλέπω την κοινότητα συνολικά, αλλά στο ξεκίνημα μου, όχι”. 

Όταν ήταν μικρότερος, όπως παραδέχθηκε, σκεφτόταν μόνο την πάρτη του: “Σκεφτόμουν την επιβίωση, πώς να βελτιώσω την περίπτωσή μου. Σκεφτόμουν να αγοράσω ρούχα.”

Πάντως, ο Jay-Z από την εποχή που άρχισε να σκέφτεται την κοινότητα, μάλλον έβγαλε περισσότερα λεφτά από ό,τι την εποχή που σκεφτόταν μόνο τον εαυτό του. Πέρσι έβγαλε 42 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b