MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών στη Μικρή Άρκτο

Η Μικρή Άρκτος προσκαλεί νέους ερμηνευτές να συμμετάσχουν στην 4η Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών, που θα λάβει χώρα στις 4, 5, 6 Οκτωβρίου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όροι συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας έως 30 ετών. Να μην έχουν δισκογραφήσει πριν, ολοκληρωμένη δική τους εργασία. Την ημέρα που θα τραγουδήσουν θα πρέπει να είναι εγκαίρως στον τόπο της Ακρόασης. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης, η Μικρή Άρκτος ενδέχεται να τροποποιήσει την ημερομηνία συμμετοχής σας, επικοινωνώντας έγκαιρα μαζί σας.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;
Συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Μικρής Άρκτου και αποστέλλοντάς την μαζί με μια φωτογραφία σας και το πλήρες βιογραφικό σας, το συντομότερο δυνατό  είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected]  είτε ταχυδρομικά στα γραφεία της εταιρείας:
ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ – ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 21, 172 37, ΥΜΗΤΤΟΣ. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται έως 30 Σεπτεμβρίου.

Λίστα τραγουδιών ακρόασης
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν για να συμμετάσχουν στην διοργάνωση, ένα(!) από τα τραγούδια που αναγράφονται στις λίστες του ανδρικού και γυναικείου ρεπερτορίου αντίστοιχα, το οποίο και θα αναφέρουν στην αίτηση συμμετοχής. Αναλυτικά η λίστα των τραγουδιών στην ιστοσελίδα της Μικρής Άρκτου. Η Μικρή Άρκτος θα έχει ήδη στο χώρο της ακρόασης πιάνο και πιανίστα που θα συνοδεύει τους συμμετέχοντες. Εάν όμως θελήσουν να ερμηνεύσουν τραγούδι εκτός λίστας που θεωρούν ότι τους εκπροσωπεί περισσότερο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκείνη την ημέρα τον μουσικό επιλογής τους που θα τους συνοδεύσει. (Θα πρέπει όμως να έχουν απαραίτητα προετοιμάσει και ένα ακόμα τραγούδι από τη λίστα, γιατί ενδέχεται να τους ζητηθεί από την Επιτροπή).

Ημερομηνία Διοργάνωσης: Παρασκευή 4/10, Σάββατο 5/10/, Κυριακή 6/10
Ώρα: 10.00-18.00
Τόπος Διοργάνωσης: Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού (Ανδρέα Λεντάκη – Αμισσού – Σμύρνης, Υμηττός)
Πληροφορίες: 210 76710616-20

Σχετικά με την 4η Ακρόαση πήραν μέρος πάνω από 650 δημιουργοί, από όλη την Ελλάδα – σχεδόν από κάθε γωνιά της χώρα μας- την Κύπρο και από πολλές χώρες της Ευρώπης ενώ για πρώτη φορά βρεθήκαμε μπροστά στο απροσδόκητο φαινόμενο δημιουργών… ηλικίας 14 ετών των οποίων ο λόγος τους έχει και ωριμότητα και ενδιαφέρον. Και για πρώτη φορά είχαμε πρόβλημα να διαλέξουμε. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Μικρής Άρκτου www.mikri-arktos.gr 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b