MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Παιχνιδάκι” για τον Ben Affleck θα είναι ο ρόλος του Batman, λέει ο κολλητός του Matt Damon

“Δεν παίζει Βασιλιά Ληρ! Τον Batman παίζει!” δηλώνει ο Matt Damon, θέλοντας να τονίσει πως ο συγκεκριμένος ρόλος θα είναι εύκολος για τον φίλο του Ben Affleck. Ο Damon δήλωσε σε συνέντευξή του πως είναι πολύ χαρούμενος που ο Affleck θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο και δηλώνει σίγουρος πως θα είναι πολύ καλός σε αυτόν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η είδηση πως ο Ben Affleck θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Batman σε ταινία του Hollywood, όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τον Superman, προκάλεσε αντιδράσεις πολλών θαυμαστών του μασκοφόρου ήρωα. Μάλιστα, γίνεται συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο, για την απομάκρυνση του Affleck από τον ρόλο αυτό.

Ο Matt Damon θεωρεί υπερβολικές τις αντιδράσεις αυτές, καθώς πιστεύει ότι ο ρόλος του Batman δεν είναι καν δύσκολος! Θεωρεί ότι όποιος έχει δει τον Ben Affleck στο Argo και το The Town θα καταλάβει ότι ο ρόλος του Batman είναι πολύ πιο εύκολος από αυτά που έχει ερμηνεύσει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. 

Κατά την γνώμη του Damon, πιο μεγάλη πρόκληση αποτελεί το μέρος του Bruce Wayne, στο οποίο θεωρεί ότι ο Affleck θα είναι πολύ καλός.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b