MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έξαλλοι γονείς στην Αμερική για τις προκλητικές εμφανίσεις στα φετινά βραβεία του MTV! (video)

Η Lady Gaga με στρινγκ και η Miley Cyrus με τα εσώρουχά της και πολύ προκλητικές πόζες, ξεσήκωσαν όχι μόνο το κοινό, αλλά και τις αντιδράσεις συντηρητικών κύκλων στην Αμερική, οι οποίοι κατηγορούν τον θεσμό ότι προβάλλει το σεξ σε ανήλικους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, το Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων (Parents Televison Council) εξέφρασε ένα δριμύ “κατηγορώ” στο MTV για το περιεχόμενο των φετινών VMA. Οι πολύ προκλητικές εμφανίσεις της Miley Cyrus και της Lady Gaga, σύμφωνα με την οργάνωση, κακώς και παραπλανητικά παρουσιάστηκαν ως κατάλληλες για το κοινό από 14 χρονών και πάνω. Η οργάνωση κατηγορεί το MTV, το οποίο παρακολουθούν κυρίως teenagers, ότι προβάλλει σεξουαλικές εικόνες και πρότυπα σε ανήλικους. “Αυτό είναι απαράδεκτο” δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής της Οργάνωσης Dan Isett.

Το Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων έχει στοχοποιήσει το MTV το τελευταίο διάστημα και για άλλες εκπομπές, όπως το Jersey Shore, το Teen Mom and 16 και το Pregnant. Ίσως μέσα από την ηθικολογική αυτή προσέγγιση, το συγκεκριμένο Συμβούλιο να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, καθώς η πραγματικότητα της καθημερινότητας των εφήβων μάλλον τους έχει ξεπεράσει. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει κάποιος δικαίωμα να κρίνει την ποιότητα ορισμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, που σίγουρα δεν διακρίνονται για το υψηλό τους επίπεδο.

Άλλωστε, δεν ήταν μόνο Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων που σχολίασε την performance της Miley Cyrus. Χαμός έγινε και στο Twitter, από αρνητικά σχόλια. Μάλιστα, ένας σχολιαστής δήλωσε, αγανακτισμένος με αυτό που είδε από την pop star: “Ώρα να σταματήσουμε να πολεμάμε την τρομοκρατία. Δεν μας αξίζει να κερδίσουμε!”

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b