MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι διακοπές συνεχίζονται με ατέλειωτο παιχνίδι στο Athens Holiday Park!

Στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο διακοπών το Athens Holiday Park, το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ! Το πάρκο θα λειτουργεί μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου στο M.E.C. Παιανίας με πολλά πρωτότυπα παιχνίδια, για μικρούς και μεγάλους, παιδικές εκδηλώσεις, συναυλίες αλλά και μειωμένο εισιτήριο! Παράλληλα από τις 26 Αυγούστου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου διοργανώνει τη δράση προσφοράς και αλληλεγγύης “Μοιράζομαι γιατί Νοιάζομαι”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Στο Athens Holiday Park σας περιμένουν 45 πρωτότυπα παιχνίδια, που έχουν προσεχθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια:
Οι γιγαντιαίες τσουλήθρες, η γειτονιά των τραμπολίνο, τα υπέροχα βαρκάκια, οι ιπτάμενες κούνιες, τα φευγάτα καρτ, τα κάστρα και οι λαβύρινθοι είναι μόνο η αφετηρία ενός φανταστικού ταξιδιού στον κόσμο του παιχνιδιού και της διασκέδασης, ενός υπέροχου κόσμου που απέχει ελάχιστα από το κέντρο της πόλης!

“Μοιράζομαι γιατί Νοιάζομαι”
Από τις 26 Αυγούστου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου το Athens Holiday Park διοργανώνει τη δράση “Μοιράζομαι γιατί Νοιάζομαι”. Μια δράση που σκοπό έχει τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, βιβλίων, παιχνιδιών και ρουχισμού για την υποστήριξη των παιδικών ιδρυμάτων: 
Παιδικά Χωριά SOS, στο Ίδρυμα “Αγία Άννα” και στην Εστία Κοριτσιού “Φιλοθέη η Αθηναία”.
Όσοι επισκέπτες ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης θα έχουν μειωμένη είσοδο (το εισιτήριο εισόδου θα είναι 4 ευρώ το άτομο, αντί για 8 ευρώ που είναι η κανονική τιμή εισιτηρίου).

Οι Xana Zoo live!
Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Athens Holiday Park υποδέχεται τους Xana Zoo, το παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη, που λατρεύουν οι μικροί και αγαπούν οι μεγάλοι! Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Μαρία, μαζί με την “Κατσίκα”, τον “Φαταούλα”, το “Βάτραχο” και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα των αγαπημένων μασκότ ανεβαίνουν στη σκηνή του Athens Holiday Park, τραγουδούν και χορεύουν σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη!

Γενική είσοδος 8 ευρώ, 2η επίσκεψη 4 ευρώ, 3η επίσκεψη ΔΩΡΕΑΝ! 1 εισιτήριο= 45 παιχνίδια
ΩΡΑΡΙΟ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 11π.μ. – 11μ.μ.


Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. 
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται: μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301), μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα), με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ). Το Athens Holiday Park λειτουργεί καθημερινά από τις 11π.μ. – 11μ.μ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b