MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Penelope Cruz ξεγυμνώνει την Irina Shayk για χάρη της Agent Provocateur (video)

Στον ρόλο του σκηνοθέτη πλέον η Penelope Cruz, δημιουργεί μια σέξι διαφήμιση εσωρούχων με την Irina Shayk πρωταγωνίστρια. Στο βίντεο παίζει και ο άντρας της Penelope, ο πολύς Javier Bardem- ό,τι μπορεί κάνει ο άνθρωπος για να βοηθήσει την γυναίκα του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 39χρονη ηθοποιός σχεδίασε τη νέα συλλογή της Agent Provocateur μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, Monica. Και για να διαφημίσει τα εσώρουχα που σχεδίασε,  συγκέντρωσε πολλά ελκυστικά μοντέλα για να διαφημίσει τα εσώρουχα της. Ανάμεσα σε αυτές η σούπερ σέξι Irina Shayk, το κορίτσι του Cristiano Ronaldo.

Στο διάρκειας 6 λεπτών βίντεο, η Ρωσίδα καλλονή γίνεται το αντικείμενο πόθου του ηθοποιού Miguel Angel Silvestre, ο οποίος την ακολουθεί σε ένα πάρτι γεμάτο γυναίκες με προκλητικά εσώρουχα και ανταμείβεται με ένα χορό. Ο Miguel παίζει το ρόλο του L’Agent, που είναι ο τυχερός που βλέπει τόσες καλλονές μόνο με τα εσώρουχά τους, όταν βάζει τα γυαλιά ηλίου του. Περιφέρεται σε ένα σπίτι, που μοιάζει με βίλα οργίων, ενώ σε διάφορα δωμάτια συμβαίνουν αρκετά πικάντικες καταστάσεις. 
L Agent BTS  1
Πιο πικάντικη από όλες όμως είναι η εμφάνιση της καυτής Irina Shayk, η οποία χορεύει για τον Silvestre στην πισίνα της βίλας. Όταν τον πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει- και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Γιατί στο αμέσως επόμενο πλάνο, ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης ξυπνάει από τον Javier Bardem και καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα όνειρο. Είναι ένας εργάτης που πρέπει να δουλέψει κάτω από τον καυτό ήλιο.

Μπορούμε λοιπόν να σκεφτούμε ότι υποσυνείδητα το μυαλό του, συνδύασε μέσα στο όνειρο τον καυτό ήλιο που χτυπούσε τον άντρα που κοιμόταν με τα σέξι μοντέλα, που ανεβάζουν το “θερμόμετρο” και ιδίως την Ιrina Shayk.

Φυσικά, το να περνάς από την Irina Shayk σε ένα εργοστάσιο υπό θερμοκρασίες απόλυτης κάψας, είναι το απόλυτο ξενέρωμα. Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή για τους μη προνομιούχους!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b