MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο η Angelina Jolie!

Η περιπέτεια της διπλής μαστεκτομής δεν δημιούργησε κανένα φραγμό στην κερδοφορία της Angelina Jolie, η οποία είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood, σύμφωνα με την περίφημη λίστα Forbes.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με 33 εκατ. δολάρια κέρδη η Angelina Jolie είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. 

Παρά το διάλειμμα στην καριέρα της λόγω της περιπέτειας της υγείας της, πλέον η Angelina συνεχίζει ακάθεκτη σε νέα project. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το Maleficent της Disnay, με την ίδια να κάνει την κακιά μάγισσα στην ιστορία της ωραίας κοιμωμένης.

2. Jennifer Lawrence: 26 εκατ. δολάρια
Jennifer-Lawrence-
Το όσκαρ της πάει πολύ. Κι αν στο πρώτο Hunger Games η Jennifer πήρε κάτω από 1 εκατ. δολάρια, κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί στο sequel, τώρα που η νεαρή ηθοποιός έχει γίνει αστέρι πρώτης γραμμής.

3.Kristen Stewart: 22 εκατ. δολάρια
kristen stewart
Το σκάνδαλο έπληξε την εικόνα της, τα λεφτά από το Twilight σταμάτησαν να ρέουν. Παρ’ όλ’ αυτά, η Kristen Stewart παραμένει ακόμα στις πιο ακριβοπληρωμένες. 

4. Jennifer Aniston: 20 εκατ. δολάρια
jENNIFER-ANISTON-
Χάρη στα “Φιλαράκια” έβγαλε τόσα λεφτά, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψει ποτέ στην ζωή της. Ωστόσο, η Aniston συνεχίζει με κερδοφόρες ταινίες, να πολλαπλασιάζει τα χρήματα στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

5. Emma Stone: 16 εκατ. δολάρια
Emma stone
Το 2011 η Emma Stone κατάφερε να κάνει την ταινία “Οι υπηρέτριες” μεγάλη επιτυχία και αυτό το Hollywood δεν το ξεχνάει. Η καριέρα της ανερχόμενης ηθοποιού συνεχίζει ακάθεκτη, με πολλές σημαντικές παραγωγές. 

6. Charlize Theron: 15 εκατ. δολάρια
charlize-theron-
Η πανέμορφη Charlize έχει πολλές πηγές εσόδων. Από την Dior, από μικρές παραγωγές, από υπερπαραγωγές σαν το Prometheus, ακόμα και από δουλειές πίσω από την κάμερα για πιλοτικό σίριαλ.  

7. Sandra Bullock: 14 εκατ. δολάρια
sandra
Συνεχίζει δυνατά η Sandra Bullock, που καταφέρνει συνδυάζει το σέξι με το κωμικό και το δυναμικό.

8. Natalie Portman: 14 εκατ. δολάρια 
Natalie Portman
H παρουσία της στον Thor και διάφορα διαφημιστικά εξασφαλίζουν στην Natalie Portman υψηλά κέρδη.

9. Mila Kunis: 11 εκατ. δολάρια
Mila-Kunis-1967
Είναι  μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς και έχει κάνει και σημαντικές επιτυχίες. Η θέση της Mila Kunis στο top 10 των ακριβοπληρωμένων είναι λογική.

10. Julia Roberts: 11 εκατ. δολάρια
julia-roberts-
Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η Julia είναι ακόμα εδώ. Μπορεί να μην έχει τις τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά παραμένει σταθερή αξία κι αυτό φαίνεται και στα κέρδη της. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b