MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lovegreece: Μια μάρκα-διαφήμιση της Ελλάδας! (gallery)

Χρησιμοποιώντας ξανά το ξεχασμένο από παραγωγή και σχεδιαστές, αλλά πάντα εξαιρετικό ελληνικό βαμβάκι, η Lovegreece δημιουργεί ρούχα-σύμβολα και καμπάνιες που προωθούν μια πιο ανέμελη, ανεπιτήδευτα όμορφη και αισθησιακή Ελλάδα. Την Ελλάδα που γνωρίζουμε εμείς. Μακριά από τυπικότητες και στερεότυπα, ονομάζει αυτή την άποψη Greek Chic, συμπυκνώνοντας τη μαγεία της ελληνικής απλότητας.

Monopoli Team

Lovegreece. Μια μάρκα-διαφήμιση της Ελλάδας έρχεται να ανατρέψει τους φθαρμένους κώδικες αισθητικής σε αυτά που ονομάζουμε σουβενίρ. Αυτά που μας συνδέουν με τόπους που ταξιδέψαμε. Αντικείμενα μικρού κόστους αλλά τεράστιας συναισθηματικής αξίας.

To Lovegreece t-shirt είναι σχεδιασμένο να γίνει «το απόλυτο σουβενίρ». Χάρη στο 100% ελληνικό βαμβάκι, την ελληνική κατασκευή, το σύχρονο πατρόν και τη μοναδική στο χώρο χειροποίητη χάρτινη συσκευασία, γίνεται ένα «αντικείμενο» του ελληνικού καλοκαιριού. Αυτό που πρέπει-να-πάρεις-τουλάχιστον-ένα-όταν-βρεθείς-στην-Ελλάδα.

Πιστή στη δημιουργία μιας μάρκας που θα διαφημίζει μια Greek Chic αισθητικά Ελλάδα, η Lovegreece δεν απεικονίζει τα ρούχα της στα posters και στα διαφημιστικά της, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα απ’ όποιον θέλει. Ανέμελες ασπρόμαυρες εικόνες με αγόρια και κορίτσια από τη νέα μάρκα-slogan του Ελληνικού Καλοκαιριού: «Lovegreece» -προστακτική «Αγάπα την Ελλάδα», γιατί όποιος έχει περάσει από εδώ έχει κάποιο λόγο.

H Lovegreece αισιοδοξεί να γίνει ένα lovebrand για όλους όσοι αγαπούν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο και σύντομα νέα ρούχα και αντικείμενα θα πλαισιώσουν αυτή τη φωτεινά μινιμαλιστική εικόνα της. Ξανασχεδιάζοντας τα σουβενίρ μας πάντα από ελληνικά υλικά, με ελληνική κατασκευή και πολλή αγάπη.

Lovegreece the Souvenir Brand
Made in Greece, made with love,
Wear it with pride.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Lovegreece στην ιστοσελίδα της http://www.lovegreece.com.gr.

Διαβάστε ακόμα: Bleaspro the “opa” shop: το “τουριστικό” μαγαζί της σύγχρονης Ελλάδας!

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b