MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συλλογή σέξι εσωρούχων για τις Πενήντα αποχρώσεις του γκρι! (gallery)

Το μυθιστόρημα της E. L. James “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”, αν και δεν το λες ακριβώς λογοτεχνία, σίγουρα είναι το μεγαλύτερο εκδοτικό φαινόμενο των τελευταίων χρόνων. Και δεν είναι μόνο εκδοτικό φαινόμενο, αλλά και σεξουαλικό, καθώς επαναπροσδιόρισε την σχέση των γυναικών με την πορνογραφία, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που τους άλλαξε και την ερωτική ζωή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κι ενώ αναμένουμε την κινηματογραφική εκδοχή των μυθιστορημάτων, η εταιρεία BlueBella βγάζει σε κυκλοφορία την αποκλειστική και επίσημη σειρά εσωρούχων «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» για Αγγλία και Ιρλανδία. Η δημιουργία των εσωρούχων έγινε σε συνεργασία με την συγγραφέα E. L. James.

Μια πρώτη κολεξιόν θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2013, για ένα πιο πικάντικο δώρο, χρονιάρες μέρες. Η συλλογή θα περιέχει εσώρουχα με μηνύματα, αισθησιακά ντεκολτέ και σορτσάκια, εσώρουχα που στο πίσω μέρος δένουν σαν κορσέδες και προκλητικές κορδέλες για το σώμα. Για τις πιο τολμηρές θα υπάρχουν αισθησιακά σουτιέν και μποξεράκια για τους άντρες εμπνευσμένα από τον Κρίστιαν Γκρέι.

Η πλήρης συλλογή πάντως θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2014, συμπίπτοντας με την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας της διάσημης ερωτικής τριλογίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συλλογή θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της εταιρείας BlueBella, που είναι «πολυτέλεια, την οποία μπορεί κάποια να αγοράσει» σε εσώρουχα που να είναι αισθησιακά, αλλά να μπορούν να φορεθούν κιόλας.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b