Με συναυλία του Μαραβέγια και ακυρώσεις ολοκληρώνεται το 1ο Benaki Summer Festival
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜε την συναυλία του Κωστή Μαραβέγια και των Maraveyas Ilegal ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 ιουλίου, το 1ο Benaki Summer Festival του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟι προβολές που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 24 Ιουλίου («Αναζητώντας τον Μπετόβεν») και την Παρασκευή 26 Ιουλίου («The September Issue”) ακυρώνονται λόγω χαμηλής προπώλησης.
Κανονικά θα προβληθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου, το μουσικό ντοκιμαντέρ “Bruce & I”, μετά την πρώτη του sold out προβολή. Ενα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που μέσα από τις εξομολογήσεις των θαυμαστών του Bruce Springsteen καταγράφει τη μοναδική σχέση ανάμεσα στον μουσικό και τους θαυμαστές του.
Ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του θα ρίξουν την αυλαία στο πρώτο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ του Μουσείου Μπενάκη, με μια συναυλία που θέλει να κλείσει με τον πιο γιορτινό τρόπο τις φετινές εκδηλώσεις.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
- Αίας, η τρέλα: Η παράσταση-σταθμός του Θεόδωρου Τερζόπουλου επιστρέφει στο Θέατρο Άττις
- Αθήνα, ώρα για τέχνη: Οι εικαστικές προτάσεις της εβδομάδας
- Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
- Η ολίνα πιστεύει πως έρχονται καλύτερες μέρες για την ελληνική indie σκηνή