MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Superman και Batman μαζί στο sequel του Man of Steel

Η εμπορική επιτυχία του Man of Steel ήταν τόσο αναμενόμενη για τους συντελεστές της ταινίας, που είχαν αποφασίσει ότι θα γυρίσουν sequel πριν ακόμα βγει η πρώτη ταινία στους κινηματογράφους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Έτσι η μεγάλη ανακοίνωση που έγινε στο φετινό Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο δεν ήταν ότι θα γίνει sequel, αλλά ότι το sequel αυτό θα ενώσει δύο λατρεμένους υπερήρωες: τον Superman φυσικά και τον Batman. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι Batman και Superman θα ένωναν τις υπερδυνάμεις τους στην ταινία Justice League (2015). Έτσι όμως όπως ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι ταινίες με υπερήρωες, λόγω της τεράστιας επιτυχίας που έχουν, ο ένας υπερήρωας μπαίνει στην ταινία του άλλου σε διάφορα project κι έτσι ο Man of Steel 2 θα έχει μέσα και Batman. 

Ποιός θα είναι ο Man of Steel γνωρίζουμε: ο Henry Cavill. Δεν ξέρουμε όμως ποιός θα είναι ο νέος Batman, καθώς ο Christian Bale έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να ξαναπαίξει τον ρόλο του μασκοφόρου ήρωα.

Ο Zack Snyder γράφει συτήν την περίοδο μαζί με τον David S. Goyer την ιστορία του δεύτερου Man of Steel. Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2014, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2015. Εκτός από τον Henry Cavill και η Amy Adams, o Laurence Fishburne και η Diane Lane θα επιστρέψουν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b