MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αν το “τότε” ήταν “τώρα”: Ταξίδι στο χρόνο μέσα από μια φωτογραφία! (vid)

Στην εποχή του instagram και των πολλών εργαλείων που υπάρχουν πλέον στο διαδίκτυο και διαθέτουν δυνατότητες Photoshop, φαίνεται πως κάνουμε τα πάντα για να δείχνουν οι φωτογραφίες μας vintage. Όταν όμως κοιτάμε παλιές φωτογραφίες, δικές μας ή αγαπημένων μας προσώπων, πολλές φορές ευχόμαστε αυτές να είχαν καλύτερη ποιότητα.

Monopoli Team

Δείτε λοιπόν στο ακόλουθο βίντεο πώς μια φωτογραφία που χρονολογικά μπορεί να τοποθετηθεί στις δεκαετίες του ’30 και του ’40, μπορεί να πάρει σύγχρονη όψη, χάρη στις δυνατότητες της τεχνολογίας (η ουσιαστική μεταμόρφωση ξεκινά περίπου από το 03:00). Μπορεί να γνωρίζουμε πως σήμερα τα πάντα είναι δυνατά στον τομέα των οπτικών εφέ, αλλά άλλο να το ξέρεις αόριστα και άλλο να βλέπεις βήμα-βήμα τι απαιτείται για να γίνει κάτι τέτοιο.

Η εγγονή της εικονιζόμενης γυναίκας, είπε χαρακτηριστικά μετά τη μεταμόρφωση της φωτογραφίας, “για πρώτη φορά νιώθω σαν να είχα την ευκαιρία να τη δω όπως ήταν πραγματικά τότε!”.

Ο “καλλιτέχνης” που επεξεργάστηκε την συγκεκριμένη φωτογραφία δηλώνει ότι δέχεται και παραγγελίες, γι’ αυτό αν θέλετε να φτιάξει και μια δική σας παλιά φωτογραφία, επικοινωνήστε μαζί του στο reddit.com/r/thehatersalad ή μέσω του λογαριασμού του στο YouTube (βλ. βίντεο).

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b