MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Απαγορευμένο” το νέο κλιπ του Justin Timberlake με τα γυμνά μοντέλα στο Youtube (video)

Το νέο βίντεο κλιπ του Justin Timberlake “Tunnel Vision” μόλις στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του θεωρήθηκε ακατάλληλο από το Youtube,λόγω των προκλητικών σκηνών. Μπήκαν λοιπόν περιορισμοί στην πρόσβαση, ώστε να μην μπορούν να το δουν οι ανήλικοι.

Monopoli Team

Το βίντεο του Justin Timberlake κυκλοφόρησε πρώτη φορά χθες και αμέσως η σελίδα του Youtube το θεώρησε ακατάλληλο εξαιτίας των γυμνών μοντέλων που εμφανίζονται. Οι τρεις γυναίκες που πρωταγωνιστούν είναι γυμνές από τη μέση και πάνω ,ενώ για στο κάτω μέρος φορούν μόνο ένα justin1άκρως αποκαλυπτικό εσώρουχο.

Τα μοντέλα χορεύουν και επιδεικνύουν συνεχώς το σώμα τους , ενώ και ο 32χρονος ποπ σταρ παίρνει μέρος στις τολμηρές σκηνές. Το YouTube αποφάσισε, λοιπόν,ότι οι εμφανίσεις αυτές παραβιάζουν την πολιτική της σελίδας για το γυμνό.

Το προκλητικό video-clip φαίνεται πως είχε προαναγγείλει η αφίσα για την προώθηση του τραγουδιού , nakedjustinκαθώς έδειχνε το πρόσωπο του τραγουδιστή μέσα από το σχήμα μιας γυμνής γυναίκας.

Βέβαια, το Youtube τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο άκαμπτο στους περιορισμούς του στο υλικό που κρίνεται ακατάλληλο και σεξουαλικό, όπως ήταν παλαιότερα. Εξού και μπορεί κανείς να δει το video στο Vevo, μετά από προειδοποίηση ότι είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b