MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πολυτελής εργασιακός χώρος που θυμίζει ονειρεμένο σπίτι (gallery)

Μπορείτε να φανταστείτε έναν εργασιακό χώρο 18.000 τετραγωνικών μέτρων, όπου το κάθε γραφείο κοστίζει 650 δολάρια; Κι όμως, όσο απίστευτο και να ακούγεται, υπάρχει! Ο λόγος για το “The Fueled Collective”, που βρίσκεται στην αριστοκρατική συνοικία SoHo, της Νέας Υόρκης.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η εταιρεία ξεκίνησε από τον Rameet Chawla και τον Ryan Matzner ως μια νέα προσοδοφόρα επιχείρηση ανάπτυξης των εφαρμογών της τεχνολογίας – τα γνωστά applications.

O Chawla ασχολείται με τη βιομηχανία της τεχνολογίας από το 2004. Η εταιρεία του τροφοδοτεί με πρωτοπόρες και επιτυχείς εφαρμογές, φημισμένες εταιρείες. Ενδεικτικά, συνεργάζεται με την Porsche, τη Ducati, την Procter & Gamble, Hallmark, και τους Chicago Bulls. Ο Chawla κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και δαπάνη για τον σχεδιασμό της εταιρείας, με βασική του επιδίωξη η εταιρεία να φιλοξενεί και όχι να στεγάζει τους εργαζομένους της, σ’ ένα κλίμα συλλογικότητας και συντροφικότητας.

Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικά πολυτελής, άνετος και κομψός εργασιακός χώρος. Διακοσμημένη ακόμα και με αντίκες τηλεφώνου, σ’ ένα candy style και με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις, η εταιρεία αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς εργαζομένους, οι οποίοι εγγράφονται σε λίστα αναμονής για να εξασφαλίσουν μια θέση σ’ αυτήν.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b