MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eminem: Κόντεψα να πεθάνω από τα ναρκωτικά!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Eminem, ο οποίος όχι μόνο παραδέχθηκε τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αλλά και ότι αυτά κόντεψαν να τον στείλουν στον άλλο κόσμο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως παραδέχθηκε ο πιο διάσημος λευκός ράπερ, ο εθισμός του σε συνταγογραφημένα ναρκωτικά κόντεψε να τον οδηγήσει σε ανεπάρκεια οργάνου. Τα εξομολογείται αυτά σε μια συνέντευξή του για το νέο ντοκιμαντέρ “How To Make Money Selling Drugs” (Πώς να βγάλεις λεφτά πουλώντας ναρκωτικά). 

Στην συνέντευξη του θυμάται ότι τον πήγαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ένα κοκτέιλ συνταγογραφημένων ψυχοτρόπων. “Μετά από δύο ώρες ήμουν στο νοσοκομείο. Θα μπορούσα να είχε πεθάνει. Τα όργανά μου κόντευαν να σταματήσουν να λειτουργούν: το συκώτι, τα νεφρά, τα πάντα!”

Ο Eminem, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Marshall Mathers,  δήλωσε ότι έδιωξε φίλους από κοντά του, οι οποίοι του έλεγαν ότι είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Ο σταρ μίλησε ανοιχτά για το θέμα του εθισμού του με το άλμπουμ Recovery (2010).

“Δεν ξέρω από ποιό σημείο ακριβώς άρχισα να έχω πρόβλημα. Απλά θυμάμαι να μου αρέσουν όλο και περισσότερο” δηλώνει ο Eminem στο ντοκιμαντέρ. Κι όταν του έλεγαν οι άλλοι ότι έχει πρόβλημα, ο ίδιος αντιδρούσε. Η νοσηλεία του όμως στο νοσοκομείο τον άλλαξε και του έδωσε την ώθηση να κόψει τα ναρκωτικά. Όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τα παιδιά του. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b