MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Κάποιο ρεφρέν…το τραγούδι στο θέατρο από τον Νίκο Αβαγιανό στο Χυτήριο

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει στην αυλή του θεάτρου «Χυτήριο» τη μουσική παράσταση «Κάποιο ρεφρέν… | Το τραγούδι στο θέατρο».

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Αλήθεια, πόσα ρεφρέν που λέμε καθημερινά προέρχονται από το θέατρο; Ποιοι δημιουργοί και ποιοι ερμηνευτές μέσα από θεατρικές παραστάσεις έχουν εκφράσει άπειρα λόγια, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές όλων μας; Πολλά από εκείνα τα τραγούδια, που θα ακουστούν στην παράσταση, προέρχονται από θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων έξι δεκαετιών, τα οποία πρωτοτραγούδησαν καλλιτέχνες ιδιαιτέρως αγαπητοί και κυρίως, πάρα πολύ ξεχωριστοί.

Η μοναδική Πένυ Ξενάκη, η εκφραστικότατη Μαρία Κανελλοπούλου και ο εμπνευστής της ιδέας Νίκος Αβαγιανός θα μας μεταφέρουν σε κόσμους νοσταλγικούς. Δύο ακόμα καλλιτέχνες, άριστοι γνώστες του θεατρικού είδους, ο Γιάννης Σιαμσιάρης και η Σόφη Ζαννίνου θα δώσουν το παρών, προσδίδοντας έναν ακόμα πιο ξεχωριστό τόνο στη βραδιά… Η μουσική επιμέλεια ανήκει στον Γιώργο Τσοκάνη που παίζει πιάνο – πλήκτρα, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο Πάρης Καρακανάς. Ραντεβού, λοιπόν, στις 8 Ιουλίου στο «Χυτήριο» για να σιγοτραγουδήσουμε όλα εκείνα τα τραγούδια που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής σκηνής.

Χυτήριο, Theater & Art Cafe, Ιερά Οδός 44, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210.34.12.313

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b