MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από τι πέθανε η Amy Winehouse;Η εξήγηση του αδερφού της

Παρότι έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η τραγουδίστρια Amy Winehouse έχασε τη ζωή της σε ηλικία 27 χρονών, πολλές εξηγήσεις για τον ξαφνικό θάνατο της έχουν δοθεί κατά καιρούς. Μία νέα εξήγηση έρχεται στο φως από συγγενικό πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Monopoli Team

Αν και η επίσημη αιτία θανάτου ήταν δηλητηρίαση από αλκοόλ, καθώς ήταν γνωστό ότι η Amy Winehouse έκανε χρόνια κατανάλωση αλκοόλ και ήταν εθισμένη στα  ναρκωτικά, ο αδελφός της αποκαλύπτει κάτι διαφορετικό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική εφημερίδα “Guardian”, εξηγεί ότι η 27χρονη Amy πέθανε εξαιτίας της βουλιμίας από την οποία υπέφερε αρκετά χρόνια. Βέβαια , παραδέχθηκε ότι οι εθισμοί της ήταν σίγουρο ότι θα την σκότωναν σταδιακά, αλλά αυτό που έφερε το ξαφνικό τέλος της ήταν η βουλιμία. 
Μάλιστα, δήλωσε “Αυτό δεν είναι μία αποκάλυψη, το ήξερες όταν την κοιτούσες”. Υποστηρίζει ότι εάν δεν υπέφερε από αυτή τη διατροφική διαταραχή, ο οργανισμός της δεν θα ήταν τόσο εξασθενημένος και αδύναμος  και θα άντεχε το αλκοόλ. Όπως αποκάλυψε, η Winehouse εμφάνισε βουλιμία από την εφηβεία της και δεν το είχε ξεπεράσει ποτέ. 

Η τραγουδίστρια σε όλη την καριέρα της εμφανιζόταν αδύναμη και καχεκτική, γεγονός που δεν μας κάνει δύσκολο να πιστέψουμε τα λόγια του αδερφού της.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b