MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα εξωφρενική εμφάνιση της Bjork

Η εκκεντρική τραγουδίστρια η Ισλανδή Bjork μας έχει συνηθίσει σε απίστευτες εμφανίσεις , όχι μόνο επί σκηνής, αλλά και σε επίσημες εκδηλώσεις. Κανείς δεν θα ξεχάσει το φόρεμα κύκνος που είχε φορέσει η τραγουδίστρια στην απονομή των Oscars το 2001,το οποίο είχε σχολιαστεί όσο λίγα.Φαίνεται όμως πως τώρα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Monopoli Team

Η εμφάνιση αυτή όμως που έκανε το Σάββατο η 47χρονη τραγουδίστρια ξεπερνάει κάθε φαντασία. Η Bjork εμφανίστηκε σε φεστιβάλ μουσικής με μία τεράστια κατασκευή στο κεφάλι της , φτιαγμένη από καρφιά η οποία έκρυβε εντελώς το πρόσωπο της. 

bjork2013Αν και στη συναυλία είχαν απαγορευτεί οι φωτογραφίες και τα βίντεο, κάποιος φωτογράφος κατάφερε να απαθανατίσει την τραγουδίστρια και ήρθε στη δημοσιότητα το ανεπανάληπτο αυτό ντύσιμο της Bjork.

Το στυλ της Bjork ξεπέρασε κάθε προηγούμενη εμφάνιση της , αλλά ακόμα και τις εξεζητημένες ενδυματολογικές προτιμήσεις της Lady Gaga, η οποία πλέον έχει ανακηρυχθεί η βασίλισσα του εκκεντρικού. Φαίνεται όμως πως η Bjork ακόμα και αν πλησιάζει τα 50 ξεπερνάει σε πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα και τις νεότερες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b