MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας του Scorsese με τον Leonardo DiCaprio! (video)

Η νέα ταινία του μεγάλου σκηνοθέτη Martin Scorsese The wolf of Wall Street με τον Leonardo DiCaprio στον ρόλο του γυναικά και λαμόγιου χρηματιστή, έχει πλέον και trailer.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Από τις εικόνες που βλέπουμε σε αυτό, τόσο το story της ταινίας, όσο και η άρτια κινηματογράφηση μας ανοίγουν την όρεξη να πάμε να το δούμε. Πόσο μάλλον όταν γίνεται επίκαιρη λόγω της οικονομικής κρίσης, που οφείλεται και στα οικονομικά παιχνίδια των χρηματιστών, καθώς και λόγω του κινήματος του Occupy Wall Street. Δυστυχώς, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, γιατί η ταινία πήρε ημερομηνία προβολής τις 15 Νοεμβρίου του 2013 για την Αμερική. Για την Ελλάδα δεν ξέρουμε ακόμα. 

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες για kinky ερωτικές σκηνές και χρήση ναρκωτικών στην ταινία, καθώς και για κομπίνες ανάμεσα στην μαφία και τους χρηματιστές, στις οποίες ο DiCaprio θα αρνηθεί να εμπλακεί και θα καταλήξει στην φυλακή. Αναφέρεται στην πραγματική ιστορία ενός νεαρού “τζογαδόρου” πολλών δισεκατομμυρίων στα χρηματιστήρια της Wall Street. Στην ταινία θα παίζει και ο γνωστός από τον Artist Jean Dujardin πάρει τελικά μέρος στην ταινία θα παίξει τον Jean-Jacques Handali, έναν Ελβετό τραπεζίτη που εμπλέκεται στο ξέπλυμα των κερδών της εταιρείας του πρωταγωνιστή. 

Εκτός από αυτούς στο καστ συμμετέχουν οι Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Bernthal, Rob Reiner, Kyle Chandler, Jon Favreau, Margot Robbie, Cristin Milioti, P.J. Byrne και Ethan Suplee.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b