MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Γιώργος Αστρίτης σε ντουέτο με τη Θεοδοσία Τσάτσου (vid)

Ένας νέος τραγουδοποιός, ο Γιώργος Αστρίτης, κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “ΜΠΡΑΝΤΕΦΕΡ”, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται μια “δυνατή” συνεργασία με τη Θεοδοσία Τσάτσου, στο τραγούδι “Ψεύτικα λόγια δεν θα βρω”, που συνοδεύεται και από ένα ολοκαίνουργιο βίντεοκλίπ.

Monopoli Team

Ο Γιώργος Αστρίτης γεννήθηκε στις 27.02.1983 στην Αθήνα. Σπούδασε και τελείωσε πολιτικός μηχανικός αλλά έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του για την τραγουδοποιία. Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των επτά ετών, όταν και άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου. Σήμερα είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας και αντίστιξης. Παίζει κιθάρα και πιάνο και ασχολείται με τη σύνθεση από ηλικία 15 ετών.

Από την ηλικία των 17 ετών συμμετέχει στο συγκρότημα “ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ”, ως frontman (φωνή και κιθάρα) με ρεπερτόριο κυρίως ελληνικό , ξένο ροκ και έντεχνο.

Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες – φεστιβάλ και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές ( Όνομα του Ρόδου, Οξυγόνο live, After Dark, Μπαράκι του Βασίλη, LALU).
Τα δέκα τελευταία χρόνια παλεύει με τον εαυτό του αν θα γίνει μουσικός ή μηχανικός. Από αυτή την πάλη βαφτίστηκε και ο πρώτος του δίσκος που θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα με τίτλο “ΜΠΡΑΝΤΕΦΕΡ“.

Έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους σε όλα τα τραγούδια… εκτός από 2 στίχους. Το album αυτό περιλαμβάνει και την μπαλάντα ” Ψεύτικα Λόγια “, ντουέτο με τη Θεοδοσία Τσάτσου, σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Έχει επηρεαστεί μουσικά απο τους Π.Σιδηρόπουλο, Αφούς Κατσιμiχα, Πυξ Λαξ και Βob Dylan, Beatles, Led Zepellin.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b