MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εξαφάνισε με photoshop τις καμπύλες της Beyoncé ο Roberto Cavalli

Δεν φαίνεται να συμπαθεί τις καμπύλες της Beyonce o σχεδιαστής Roberto Cavalli. Σε φωτογραφίες που πόσταρε στην σελίδα του οίκου του στο Facebook ο μόδιστρος είχε και μία φωτογραφία της διάσημης ντίβας της RNB να φοράει τουαλέτα του για την παγκόσμια περιοδεία του Mrs. Carter Show , στην οποία ήταν φανερό πως οι καμπύλες της είχαν εξαφανισθεί δια της ψηφιακής μαγείας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με το που είδε ο κόσμος τη συγκεκριμένη φωτογραφία, υπήρξαν πολλά σχόλια. Άλλα ειρωνεύονταν το photoshop, άλλα το σχολίαζαν αρνητικά. Πολλοί είπαν ότι η πραγματική Β είναι πιο όμορφη από την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία. Κάποια σχολίασε ότι τα πόδια της δεν δείχνουν μόνο πιο αδύνατα, αλλά και πιο σκούρα. Κάποια σχολίασε το εξής: “Αν αυτή είναι η Beyonce, εγώ είμαι η Naomi Campbell.” 

Δεν ξέρουμε πως αντιδρά η Beyonce σε αυτήν την απόφαση. Θυμίζουμε πως η 31χρονη τραγουδίστρια Beyoncé γνωστή για το καμπυλωτό και υγιές σώμα της, όταν διαφήμισε μαγιό για την εταιρεία ρούχων H&M, αποφάσισε πως δεν θέλει να γίνει ρετούς στις φωτογραφίες της. Όταν , λοιπόν, η Beyoncé έμαθε πως οι φωτογράφοι της εταιρείας  “πείραξαν” τις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και απαίτησε να χρησιμοποιηθούν μόνο όσες  φαίνονται φυσικές.

Έτσι, όσες εικόνες παρουσίαζαν το σώμα της Beyoncé πιο λεπτό απ’ό,τι ήταν δεν πήραν την άδεια να κυκλοφορήσουν από την ομάδα της σταρ. Εκπρόσωπος της εταιρείας H&M παραδέχθηκε ότι υπήρχε μία αρχική διαφωνία για τις φωτογραφίες, αλλά τελικά επιλέχθηκαν αυτές που δεν είχαν επεξεργαστεί με Photoshop.
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b