MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγάπησα ένα… ψάρι! Επιφανείς προσωπικότητες φωτογραφίζονται για τη σωτηρία της θαλάσσιας ζωής (gallery)

Το Fishlove είναι ένα πρωτότυπο project που προσκαλεί επιφανείς προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο να φωτογραφηθούν με κάποιο ψάρι ή μαλάκιο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν φορείς και κοινή γνώμη για το περιβαλλοντικό πρόβλημα υπερβολικής αλίευσης, που απειλεί τους θαλάσσιους πληθυσμούς. Μάλιστα όπως επισημαίνεται και στο επίσημο site του project, αν η ανθρώπινη εκμετάλλευση των θαλασσών συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και με τον ίδιο τρόπο, τότε όλα τα ψάρια και τα θαλασσινά θα εξαφανιστούν μέσα στον αιώνα που διανύουμε!

Monopoli Team

Το project ξεκίνησε το 2009 ως μέρος της προώθησης της ταινίας “End of the Line” και συνεχίζεται με μεγαλύτερη προβολή, καθώς γίνεται όλο και πιο γνωστό διεθνώς. Οι καταξιωμένοι φωτογράφοι που έχουν συμμετάσχει ως τώρα σε αυτό, είναι οι Rankin, Alan Gelati, Mike Figgis, Denis Rouvre.

Νέες φωτογραφίσεις πραγματοποιούνται συνεχώς. Το Fishlove χρηματοδοτείται από τον επιχειρηματία Nicholas Röhl και την ηθοποιό Greta Scacchi.

http://www.fishlove.co.uk/

Gallery (κατά σειρά): Lizzy Jagger, Natasha O’ Keefe, Christina Arestis & Edward Watson, Lizzie Jagger, Richard Branson, Ben Kingsley, Terry Gilliam, Lily Loveless, Michael Gambon, Trevor Laird, Simon Callow, Tara Fitzgerald, Lizzy Jagger & Jerry Hall, Zoe Tapper, Ayesha Dharker

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b