MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπλεγμένη σε σκάνδαλο διακίνησης κοκαΐνης η Tulisa Contostavlos!

Δεν έφερε γούρι τατουάζ Lucky you που χάραξε η ελληνοβρετανίδα μουσικός Tulisa Contostavlos. H Tulisa έπεσε στα νύχια δημοσιογράφου της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας Sun, ο οποίος παρουσιάστηκε σαν αγοραστής κοκαΐνης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Tulisa διαμεσολάβησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για την διακίνηση ποσότητας κοκαΐνης αξίας 800 βρετανικών λιρών (936 €). Μάλιστα, όπως λέει η εφημερίδα, κόμπαζε ότι ο μισός τηλεφωνικός της κατάλογος πουλάει ναρκωτικά και ό,τι μπορεί να βρει στον υποτιθέμενο αγοραστή (τον δημοσιογράφο στην πραγματικότητα) ό,τι ναρκωτικό αυτός θέλει. 

Η Tulisa στην Αγγλία έχει σημαντική καριέρα, καθώς ήταν και κριτής στο X Factor, αλλά διεθνώς έγινε περισσότερο γνωστή από την παρουσία της σε κάποιο προσωπικό sextape που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από κάποιον πρώην της. Και τότε ήταν ρεζιλίκι το σκάνδαλο και τώρα ακόμα μεγαλύτερο. Μάλιστα, αυτήν την στιγμή τα πράγματα είναι και σοβαρά. Ο φάκελος έχει πάει στα γραφεία της αγγλικής αστυνομίας, η οποία δηλώνει ότι θα καλέσει την Tulisa σε ανάκριση. 

Το να προσποιούνται οι ρεπόρτερ τους εμπλεκόμενους σε διάφορες παράνομες πράξεις (όπως τζόγο, πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο όπλων) προκειμένου να αποκαλύψουν σκάνδαλα και παράνομες πράξεις διασήμων ή μη ατόμων, είναι μια συνηθισμένη πρακτική στην αγγλική δημοσιογραφία. Ενίοτε είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b