MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτες δημιουργίες στο αφρόγαλα του καφέ (gallery)

O Kazuki Yamamoto μπορεί να είναι μόνο 26 ετών, αλλά οι δημιουργίες του στο αφρόγαλα του καφέ, στην Οσάκα της Ιαπωνίας, τον έκαναν διάσημο στο διαδίκτυο.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

this-cute-design-has-a-cat-reaching-over-to-another-coffee-cup-to-watch-fish-swimming-in-the-coffeeΆρχισε να εργάζεται σε μια καφετέρια στο Τόκιο, όταν ήταν 20 ετών. Αρχικά, πειραματίστηκε με τον σχεδιασμό φύλλων από αφρόγαλα. Μια μέρα, ένας φίλος του τον προκάλεσε να σχεδιάσει έναν anime χαρακτήρα στον αφρό. Μετά από αυτό, άρχισε η επιτυχία! Ο Yamamoto συνειδητοποίησε το ταλέντο του και άρχισε να σχεδιάζει περίτεχνα σχέδια, στο αφρόγαλα, τα οποία αφού τα φωτογράφιζε, τα «ανέβαζε» στο λογαριασμό του, στο Twitter.

Σήμερα, έχει πάνω από 100.000 followers και ενημερώνει συνεχώς τον λογαριασμό του με απεικονίσεις χαρακτήρων από κινούμενα σχεδία, από ηθοποιούς, μουσικούς, και τοπία. Και σε περίπτωση που νομίζετε, ότι ο καφές θα χάνει σε γεύση και σε θερμότητα, όταν σερβίρεται στους πελάτες, ο ίδιος ο Yamamoto διαβεβαιώνει ότι κάθε δημιουργία, του παίρνει το πολύ τέσσερα λεπτά, για να ολοκληρωθεί και ότι οι καφέδες παραμένουν ζεστοί, μέχρι να φτάσουν στο τραπέζι.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b