MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η κόρη του Kurt Cobain μεγάλωσε και τα “χώνει” σε γνωστό μοντέλο!

Περήφανος για την κόρη του θα ήταν, αν ζούσε, ο τραγουδιστής και συνθέτης των Nirvana Kurt Cobain. Η κόρη του Frances Bean Cobain ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και μιλάει με λόγια σκληρά μέσω twitter σε μοντέλο και tv περσόνα των αμερικάνικων reality.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η κόρη του Kurt και της Courtney Love τα έβαλε με την Kendall Jenner. Η κοπελιά είναι ένα νεαρό μοντέλο που έχει βγάλει αμέτρητα λεφτά ήδη από τα 17 της, ενώ έχει παρουσιαστεί στο reality της οικογένειας Kardashian, που κάνει θραύση στην Αμερική. Και σαν να μην της έφταναν αυτά, γκρίνιαζε για την ζωή της και το πόσο δύσκολη είναι στο twitter.
kendall-jenner
“Εύχομαι καμιά φορά να ήταν τα πράγματα πιο εύκολα” . Δηλαδή πόσο πιο εύκολα τα θέλει η κοπέλα αυτή στην ζωή της; Αυτό αναρωτήθηκε η κόρη του Cobain και πόσταρε ένα μήνυμα- απάντηση, που ήταν σκέτη χολή για την Kendall.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που μου χάρισαν ένα υψηλό IQ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γιαγιάδες μου που με ενθάρρυναν να μην είμαι μια ηλίθια απορροφημένη μόνο από τον εαυτό μου”

Από την δήλωση αυτή, πέρα από το ότι η κοπέλα τα χώνει χοντρά σαν τον μπαμπά της, βλέπουμε ότι βασικά έχει μια μεγάλη ιδέα για το μυαλό της. Επίσης, βλέπουμε ότι βασικά την μεγάλωσαν οι γιαγιάδες της. Από τους γονείς της κράτησε μόνο το υψηλό IQ.

O μπαμπάς της είχε αυτοκτονήσει, όταν αυτή ήταν ακόμα πολύ μικρή. Με την μητέρα της, Courtney Love, είναι αποξενωμένες. Έχει κι αυτό το κορίτσι τα βάσανά του. Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί δύο rock star.  

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b