MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποια πρωταγωνίστρια του Game of Thrones αρνήθηκε να ξανακάνει ερωτικές σκηνές

Το Game of Thrones είναι ένα από τα πιο αιματηρά και λατρεμένα σίριαλ που παίχτηκαν ποτέ στην τηλεόραση. Επίσης, ως σκληρό έργο, έχει κι αρκετές γυμνές και ερωτικές σκηνές. Αυτό όμως δεν άρεσε και τόσο σε μία από τις πρωταγωνίστριες του σίριαλ, αφού κάποια στιγμή είπε: “αρκετά” και αρνήθηκε να παίξει σε άλλες γυμνές σκηνές.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την αποκάλυψη έκανε η Oona Chaplin, εγγονή του πασίγνωστου Charlie Chaplin. Η Oona, που στο σίριαλ παίζει την Talisa Maegyr, σύζυγο του Robb Stark. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, μια από τις κοπέλες που είχε αρκετές αποκαλυπτικές σκηνές στα πρώτα δύο επεισόδια του έργου, κάποια στιγμή τα πήρε και αρνήθηκε να ξανακάνει γυμνή σκηνή, λέγοντας: “Θέλω να με ξέρει ο κόσμος για την υποκριτική μου και όχι για το στήθος μου!” 

Η 26χρονη Chaplin δεν αποκάλυψε το όνομα της ηθοποιού, αλλά έχει υπάρξει αρκετή φημολογία ότι αυτή μπορεί να είναι η Emilia Clarke, η οποία παίζει την κόρη του πρώην Βασιλιά, την Daenerys Targaryen (η Καλίσι, όπως την ξέρουμε περισσότερο). 
 game-of-thrones-daenerys
Η ίδια η Chaplin, όπως δηλώνει σε συνέντευξη της , δεν έχει ξεκαθαρισμένη άποψη για το θέμα, γιατι λατρεύει τα γυνακεία σώματα. “Αν γίνει με έναν ωραίο τρόπο, με τρόπο που να δοξάζει το γυναικείο σώμα, είμαι πάντα χαρούμενη όταν το βλέπω”.
oona chaplin
Και συνέχισε, απαντώντας στην γνωστή κατηγορία κατά του γυναικείου γυμνού, ότι μετατρέπει σε αντικείμενο το γυναικείο σώμα και την γυναίκα ως προσωπικότητα. “Η αντικειμενοποίηση εξαρτάται από το μάτι αυτού που το βλέπει, όπως ακριβώς και η ομορφιά”, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να την βλέπουν γυμνή.

Το σίριαλ κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί για το πολύ γυμνό και στις πολλές ερωτικές σκηνές που έχει. Αλλά και τί δεν έχει πολύ αυτό το σίριαλ. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που αρέσει τόσο πολύ στον κόσμο παγκοσμίως. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b