MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα τεράστιο κουκλόσπιτο σε σταθμό τρένου!

Έχουμε δει διάφορα “τρελά” promotions, αλλά αυτό είναι πολύ “large” – κυριολεκτικά! Η εταιρεία Target, με τα ομώνυμα πολυκαταστήματα στις Η.Π.Α., έστησε ένα ολόκληρο κουκλόσπιτο σε πραγματική ανθρώπiνη κλίμακα, στον σταθμό τρένου Grand Central Terminal στο Μανχάταν!

Monopoli Team

Το διώροφο κουκλόσπιτο ήταν ανοιχτό προς επίσκεψη για το κοινό, και εξοπλισμένο με προϊόντα που διατίθενται στα πολυκαταστήματα Target. Μάλιστα οι επισκέπτες μπορούσαν ακόμα και να κάνουν επιτόπου αγορές, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο και “σαρώνοντας” τον κωδικό κάθε προϊόντος. Η εγκατάσταση παρέμεινε εκεί μόνο για δύο ημέρες (6 και 7/5), αλλά ακόμα κι αυτό το λίγο ήταν αρκετό για να καταχωρίσει η Target στο ενεργητικό της μία από τις πιο εντυπωσιακές ενέργειες εμπορικής προώθησης που έχουμε δει τελευταία.

dollhouse3
Ο σταθμός Grand Central Terminal στη Νέα Υόρκη γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια λειτουργίας του, με ποικίλες εκδηλώσεις στους χώρους του, μία από τις οποίες ήταν και το διήμερο happening της Target. Πληροφορίες γι’ αυτές μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του σταθμού, το οποίο όση εντύπωση προκαλεί με την καλαισθησία και το πλήθος των επίκαιρων πληροφοριών που προσφέρει, τόση αντίστοιχα απογοήτευση εγείρει για εμάς που το συγκρίνουμε με τα δικά μας ανεπαρκή (τουλάχιστον όσον αφορά στα πεδία ενδιαφέροντος του κοινού και στη λειτουργικότητά τους) site του Μετρό και του ΟΣΕ (της ΣΤΑΣΥ είναι κάπως καλύτερο), όπως και με τόσα εγχώρια site οργανισμών κοινής ωφελείας. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι εξαιτίας αυτής της ανεπάρκειας ξεκίνησαν τη λειτουργία τους websites που αποτελούν πρωτοβουλίες πολιτών, όπως τα apergia.gr, Athens Transport κ.ά.

grandcentralterminal
Περιηγηθείτε στον σταθμό Grand Central Terminal,
εδώ 

Αργυρώ Σταυρίδη

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b