MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σοκάρει ο Snoop Dogg: Ήμουν νταβατζής για αθλητές και ποπ σταρ!

Ο Snoop Dogg είχε ένα όνειρο! Να γίνει προαγωγός! Από μικρό παιδί, όπως παραδέχεται, ήθελε να γίνει pimp (νταβατζής). Και το εκπλήρωσε πριν δέκα χρόνια, όταν έπαιξε τον ρόλο του προαγωγού για διάσημη πελατεία, όπως παραδέχεται τώρα ο διάσημος ράπερ!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Snoop Dogg δηλώνει στο περιοδικό Rolling Stone ότι κατά την διάρκεια της Playboy Tour του το 2003 είχε 10 ιερόδουλες στο λεωφορείο και μαζί με αυτές περιόδευε σε διάφορες πόλεις της Αμερικής. Περνώντας από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, έβρισκε πελατεία από διάσημους αθλητές και ποπ σταρ. 

Τα χρήματα που αποκόμμισε ήταν σημαντικά. Όμως για τον Snoop Dogg το θέμα δεν ήταν χρηματικό ποτέ, αλλά η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Κίνητρό του ήταν η “φαντασίωση” να είσαι νταβατζής.  “Όταν ήμουν παιδί ονειρευόμουν να έχω αυτοκίνητα και ρούχα και πόρνες…” δηλώνει χαρακτηριστικά ο Snoop Dogg. Γι’ αυτό και δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό του, αλλά όλα τα κέρδη τα έδινε στις πόρνες.

Εκείνη την περίοδο ο Snoop Dogg είχε στο πλευρό του και την σύζυγό του, Shante Taylor. Η Shante ήταν η αγαπημένη του ράπερ από το Γυμνάσιο και μετά παντρεύτηκαν. Και παρ’ όλ’ αυτά ανέχθηκε το βίτσιο του άντρα της, να θέλει να κάνει τον νταβατζή, κάτι που ο Snoop Dogg εκτίμησε ιδιαίτερα. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b