MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Πέρασα ένα μερόνυχτο στην κόλαση”: Το κορίτσι του James Bond, Τόνια Σωτηροπούλου, εξομολογείται…

Μετά από την πρώτη της εμφάνιση ως κορίτσι του James Bond, η ελληνίδα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου παίρνει μέρος στη sci-fi ταινία της λονδρέζικης μπάντας Adam And The ASBOs, υποδυόμενη την πιστή fan του συγκροτήματος.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η ταινία πραγματεύεται την εξορία του συγκροτήματος στο διάστημα από τον κακό αυτοκράτορα, τον οποίο και υποδύεται ο πρώην βρετανός πολιτικός Lembit Opik.Το συγκρότημα Adam And The ASBOs είναι γνωστό για τις εκρηκτικές εμφανίσεις του, για τα ανατρεπτικά live shows, τα κοστούμια, τα αυτοσχέδια βίντεο και την… μετριοφροσύνη τους.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας, J-Bone δήλωσε: “Έχουμε πολλούς Έλληνες οπαδούς, εκτός από την Tόνια, αλλά θέλουμε περισσότερους. Σχεδιάζουμε να έρθουμε στην Ελλάδα σαν ιεραπόστολοι και να κατακτήσουμε όλο τον ελληνικό πληθυσμό”. Μεταξύ άλλων σχολίασε και την συνεργασία τους με την Τόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Τόνια και η μπάντα μας έχουμε τρία κοινά χαρακτηριστικά: είμαστε όμορφοι, με υπέροχα μαλλιά και ταλέντο”.

Από την άλλη πλευρά, η Τόνια μιλώντας για την εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας με το συγκρότημα, αστειεύτηκε: «Είναι σαν να πλήρωσα για τις αμαρτίες μου. Ήταν μια μέρα και μια νύχτα στην κόλαση, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μάθω πολλά για την υποκριτική και τη θρησκεία”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b