MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για το Σαββατοκύριακο

Το διήμερο που ανοίγει τις διακοπές του Πάσχα έφθασε! Τι καλύτερο λοιπόν από το να διασκεδάσετε στην πόλη με θέατρο, μουσική και πολλά άλλα. Διαλέξαμε για εσάς ό, τι καλύτερο παίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Monopoli Team

roustikana«Καβαλλέρια Ρουστικάνα» από την Εθνική Λυρική Σκηνή: Η δημοφιλής όπερα του Ιταλού συνθέτη Πιέτρο Μασκάνι ,Καβαλλέρια Ρουστικάνα, ανεβαίνει για τέσσερις μόνο παραστάσεις, από την Πέμπτη 25 έως την Κυριακή 28 Απριλίου, στο θέατρο Ολύμπια από την  Εθνική Λυρική Σκηνή.  Η όπερα, σε κείμενο των Τζοβάννι Ταρτζιόνι-Τοτζέττ ικαι ΓκουίντοΜενάσκι, παρουσιάζει τις ζωές ταπεινών αγροτών την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα.
Πότε; από Πέμπτη 25 Απριλίου έως Κυριακή 28 Απριλίου
Πού; Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61, Τ 210 3662100, 3612461,3643725, ώρα έναρξης 20.00
Εισιτήρια από 15 ευρώ
Διαβάστε περισσότερα εδώ 

blatslowbf4-thumb-large«Γκιγιόμ, Γλυκιά μου» από το LowBudgetFestival: Στο γκαράζ του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα ρίξει την αυλαία του το Low Budget Festival, με την παράσταση “Γκιγιόμ, Γλυκιά μου”. Το έργο του Γάλλου σκηνοθέτη Γκιγιόμ Γκαλιέν έχει ως κεντρικό θέμα την ερωτική πορεία που ακολουθούμε μέχρι να ανακαλύψουμε την ταυτότητά μας. 
Πότε; Από Πέμπτη 25 Απριλίου έως Κυριακή 28 Απριλίου
Πού; Στη θεατρική σκηνή του γκαράζ στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Τ 210 3418550, websitewww.mcf.gr, Ώρα έναρξης 21.30 
Είσοδος 10 ευρώ  
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ 

gklfΤελευταίες παραστάσεις για τη «Γκόλφω» στο Rex: Την Παρασκευή 26 και την Κυριακή 28
Απριλίου μπορείτε να δείτε την εξαιρετική θεατρική «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου. Η ερωτική υπόθεση θέλει δύο νέους, τη Γκόλφω και τον Τάσο, να δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης στα νερά της Στύγας όπου πιστεύεται ότι ήταν η πύλη για τον Κάτω Κόσμο.  

Πότε; Παρασκευή 26 και Κυριακή 28 Απριλίου
Πού; Θέατρο Rex, σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» , Πανεπιστημίου 48 , 210 3305074, 
Εισιτήρια 26,21,12 ευρώ  
Διαβάστε την κριτική της παράστασης εδώ 

pasxalini xorodiaΠασχαλινή χορωδία στο θέατρο Ολύμπια: Με αφορμή τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα παρουσιάσει έργα θρησκευτικής μουσικής μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Μπαχ και Τζοβάννι. 
Πότε; έναρξη Κυριακή 28 Απριλίου
Πού; Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61, Τ 2103662100, 3612461,3643725, ώρα έναρξης 14.00
Είσοδος ελεύθερη

petroy2Μουσικά παραμύθια στη Στέγη: Την Κυριακή 28 Απριλίου η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών φιλοξενεί μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση για μικρούς και μεγάλους: μια άλλη πλευρά της λαϊκής δημιουργίας, τα ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια, τις δημιουργίες δηλαδή των λαϊκών αφηγητών που περνούσαν από στόμα σε στόμα, από τη γιαγιά στο εγγόνι, από γενιά σε γενιά κι από τόπο σε τόπο. Στην παράσταση συμμετέχουν τρεις συνθέτες, – οι Νεφέλη Λιούτα, Δήμητρα Τρυπάνη, Τάσος Ρωσόπουλος-, που παρουσιάζουν τρία ελληνικά παραμύθια στην δική τους εκδοχή για αφηγητή και την Καμεράτα. Την ορχήστρα διευθύνει ο Γιώργος Πέτρου.
Πότε; Κυριακή 28 Απριλίου στις 12.00 και στις 16.00
Πού; Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Εισιτήρια 15 € | Μειωμ/ παιδικό 10 €
Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 
hot-toys-iron-man-3Iron Man 3 στις αίθουσες: 
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ ως super ήρωας της Marvel επιστρέφει δυναμικά, σε μια περιπέτεια που συνδυάζει με επιτυχία απολαυστικό χιούμορ και θεαματική δράση…
Ο εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Τόνι Σταρκ θα αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Μανδαρίνο. Όταν ο κόσμος του απειλείται, ο Iron Man ξεκινάει μια εξαντλητική έρευνα για να βρει τους υπεύθυνους. Στο ταξίδι αυτό, το κουράγιο του δοκιμάζεται, αφού πρέπει να τα βγάλει πέρα ολομόναχος με μοναδικό όπλο την επινοητικότητα του. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο Τόνι Σταρκ θα δώσει επιτέλους απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα. Τι είναι αυτό που μετράει; Η στολή η ο άνθρωπος που τη φοράει;
Δείτε που παίζεται
Διαβάστε κριτική για την ταινία εδώ

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b