MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oι εκκεντρικοί – 5 διάσημοι σταρ με… ασυνήθιστα γούστα

Μπορεί να είναι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό για τους ρόλους τους, δεν είναι όμως το μόνο που τους κάνει ξεχωριστούς. Πέντε διάσημοι ηθοποιοί που θα λέγαμε ότι είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένοι φέρνουν τα πάνω κάτω στο Hollywood. Ιδιοτροπίες, παράξενες ενδυματολογικές προτιμήσεις και εθισμοί είναι λίγα μόνο από αυτά που κάνουν τους celebrities να μην αισθάνονται βαρετοί.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Helena Bonham Carter: Η σύζυγος του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκκεντρική. Η Βρετανίδα ηθοποιός Helena Bonham Carter έγινε γνωστή για το ρόλο της στην ταινία “Fight Club” , αλλά από τότε επιμένει να παίζει σε ταινίες του Τιμ Μπαρτον, κυρίως την τρελή, παράξενη ή παρανοϊκή κακιά. Η ιδιαιτερότητα της ηθοποιού είναι εμφανής και στο στυλ της , το οποίο δεν διστάζει να το μεταφέρει ακόμα και στο κόκκινο χαλί, όπου έχει εμφανιστεί με διαφορετικά παπούτσια.

Johnny-3-johnny-deppJohnny Depp: Η ιδιαιτερότητα του ηθοποιού φάνηκε ήδη από την εφηβεία του, καθώς μετά το διαζύγιο των γονιών του ξεκίνησε ο εθισμός του στα ναρκωτικά και στο ποτό. Λίγο αργότερα παράτησε το σχολείο με σκοπό να πραγματοποιήσει το εφηβικό του όνειρο, να γίνει τραγουδιστής της rock and roll. Όταν, όμως, ξεκίνησε την καριέρα σαν ηθοποιός έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν, οι ρόλοι που επέλεγε δεν θα μπορούσαν παρά να χαρακτηριστούν παράξενοι και ασυνήθιστοι. Η φιλία του με τον Τιμ Μπάρτον, από τους πιο εκκεντρικούς σκηνοθέτες, τον έκανε βασικό πρωταγωνιστή στην πλειοψηφία των ταινιών που σκηνοθετούσε. Δυστυχώς, όταν η καριέρα του ηθοποιού άρχισε να εκτοξεύεται δεν άργησε να ξανακυλήσει στις παλιές συνήθειες, ουσίες και αλκοόλ.

Angelina Jolies TattoosAngelia Jolie: Το γεγονός ότι θεωρείται από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, δεν την έχει εμποδίσει να αναδείξει τον πραγματικό της εαυτό και να καλύψει το δέρμα της με δεκάδες τατουάζ. Τα τελευταία χρόνια, αφιερώνει την περισσότερη ενέργεια της στη φιλανθρωπία και επισκέπτεται συχνά αναπτυσσόμενες χώρες. Η ίδια μάλιστα έχει υιοθετήσει , μαζί με το σύντροφό της επίσης ηθοποιό Brad Pitt, τρία παιδιά. Η Jolie βέβαια, θα μπορούσε να θεωρηθεί εκκεντρική και μόνο από το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί ακόμα να παντρευτεί τον Brad Pitt.

kristen-stewarKristen Stewart: Η κοπέλα που έκανε μία σειρά εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί φορώντας τα all-star της δεν ήταν δυνατό να μη βρίσκεται ανάμεσα στους πιο εκκεντρικούς ηθοποιούς. Παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν τα τέσσερα μέρη της ταινίας “The Twilight”, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Kristen Stewart δυσκολεύθηκε να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα του Hollywood δηλώνοντας πως δεν αισθάνεται άνετα στα ψηλά τακούνια, ούτε όταν όλοι την κοιτάζουν. Η 22χρονη ηθοποιός προέβαλλε αντίσταση και στο να ξαναπαίξει σε μία εμπορική ταινία και προτίμησε να συμμετάσχει στην ταινία “On The Road” που βασίζεται στο βιβλίο του Αμερικάνου συγγραφέα Jack Kerouac.

nicolas-cageNicolas Cage: Ο Nicolas Cage είναι γνωστός όχι μόνο για τη συμμετοχή σε 60 κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και για τη σύλληψη του με τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ησυχίας, της κακοποίησης και της δημόσιας μέθης. Κι άλλες προσωπικές ιστορίες , όμως, του ηθοποιού μας οδηγούν στο να τον συμπεριλάβουμε στους πιο εκκεντρικούς. Το 2011 ο Cage ξόδεψε 2 χιλιάδες δολάρια για να αγοράσει ένα μαχαίρι από ελεφαντόδοντο, αν και δεν ήταν η μόνη εξωφρενική αγορά που έχει κάνει, καθώς είχε ήδη στην κατοχή ένα κρανίο δεινοσαύρου αξίας 276 χιλιάδων δολαρίων.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b