MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
11
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O «Bενέτης» γίνεται 65 χρόνων και μειώνει τις τιμές σε 200 προϊόντα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 65 χρόνων παρουσίας και ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της εποχής και προχωρά σε σημαντική μείωση τιμών σε 200 προϊόντα. Η μείωση, που φτάνει ως 18% και θα ισχύει μόνιμα εφεξής, εφαρμόζεται σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων που διατηρούν σταθερά και αναλλοίωτα την ποιότητα και τα υλικά τους.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ενδεικτικά, βάσει των νέων τιμών:

  • Η τιμή της τούρτας σημειώνει πτώση κατά 18% (από 16,95 ευρώ/κιλό διαμορφώνεται σε 13,95 ευρώ/κιλό).
  • Όλα τα ροφήματα διατίθενται από 1 έως 1,50 ευρώ.
  • Οι έτοιμες μερίδες φρέσκου φαγητού στα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL πέφτουν στα 5,95 και 6,95 ευρώ, ανάλογα την κατηγορία, σημειώνοντας μείωση μέχρι και 12%.
  • Η τιμή του γαλακτομπούρεκου διαμορφώνεται στα 11,95 ευρώ ανά τεμάχιο, σημειώνοντας μείωση κατά 17%.
  • Η τιμή του οικογενειακού τσουρεκιού διαμορφώνεται στα 5,5 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση 8% και του ατομικού τσουρεκιού στα 1,99 ευρώ σημειώνοντας μείωση 17%.
  • Η τιμή των κέικ με γέμιση και επικάλυψη διαμορφώνεται στα 9,95 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση από 10% ως 13% ανάλογα με το είδος.
  • Αντίστοιχες μειώσεις εφαρμόζονται και σε άλλα προϊόντα όπως τα κριτσίνια (μείωση 13%), τα σιροπιαστά, ο χαλβάς, τα μπισκότα, τα γλυκά κιλού, τα βουτήματα, και διάφορα προϊόντα croissanterie όπως η πίτσα και το πιροσκί. Τέλος ο ΒΕΝΕΤΗΣ λανσάρει δύο νέες κατηγορίες προϊόντων, το παγωτό κιλού και τα μακαρόν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, 11,95 ευρώ το κιλό και 0,70 ευρώ ανά τεμάχιο, αντίστοιχα.

Η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ενεργειών που πραγματοποιεί τα δύο τελευταία χρόνια η εταιρεία με στόχο το τελικό προϊόν να γίνει πιο οικονομικό για τον καταναλωτή. Υπενθυμίζεται η πλήρης απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ στο 23% το 2011, γεγονός που διατήρησε τις τιμές του ΒΕΝΕΤΗ στα ίδια επίπεδα, αλλά και η μείωση της τιμής της φρατζόλας του χειροποίητου χωριάτικου στα 0.49 λεπτά από 0.75 λεπτά που πραγματοποιήθηκε πέρσι, κάνοντας αίσθηση και παρασύροντας την αγορά του ψωμιού σε χαμηλότερες τιμές.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Το Cointreau Margarita Challenge επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά
Εταιρικές Δράσεις
Nautica x Moraitis Beach: Μια νέα καλοκαιρινή εμπειρία στον Σχινιά
Εταιρικές Δράσεις
Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο αλλάζουν την αντίληψη για τον πολιτισμό
Εταιρικές Δράσεις
Nírema Hotel & Spa Samos – MGallery Collection: Luxury φιλοξενία στη Σάμο
Εταιρικές Δράσεις
Γιάννης Μόραλης: Ένα πολύτιμο αρχείο περνά στην ψηφιακή εποχή
Fitness
UNDER ARMOUR Yoga Sunset Session: Μια εμπειρία ευεξίας δίπλα στη θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Εταιρικές Δράσεις
The Future of Parenting: Η Cybex παρουσιάζει τη νέα γενιά Platinum wheelgoods
Εταιρικές Δράσεις
Yummy Mommy: Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα
Εταιρικές Δράσεις
ΙΕΜΚ: Η μουσική κληρονομιά στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Εταιρικές Δράσεις
Η Corona επιστρέφει με το «Living Is Calling» και μάς καλεί να ζήσουμε το ελληνικό καλοκαίρι
Εταιρικές Δράσεις
Μεγάλη Αγκαλιά: Η Flora Food Greece στηρίζει τα παιδιά σε ανάδοχες οικογένειες
Δράσεις
Spetses Classic Yacht Regatta 2026: 15 χρόνια ναυτικής παράδοσης, συναρπαστικών εικόνων και ιστιοπλοϊκών συγκινήσεων