MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή μέσα από την ψυχανάλυση- Συζήτηση στο ΕΚΣΤΑΝ

Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή έπειτα από την δραματική άνοδο των ποσοστών της έχει απασχολήσει ευρύτατα την δημόσια σφαίρα. Οι λόγοι σχετίζονται τόσο με την ιστορική καταδίκη του ναζιστικού φαινομένου, όσο και με τις αντιδημοκρατικές απόψεις που πρεσβεύει η συγκεκριμένη ιδεολογία. Παράλληλα, αντιμετωπίζεται και ως ένα εφιαλτικό επακόλουθο της οικονομικής κρίσης, της κατάρρευσης του δικομματισμού, αλλά και της αδυναμίας ρύθμισης του μεταναστευτικού ζητήματος στην Ελλάδα. Υπάρχει, ασφαλώς, και το εμπορικό κομμάτι όλης αυτής της ιστορίας, καθώς διάφορα ΜΜΕ επενδύουν στο ενδιαφέρον που προκαλεί στην κοινή γνώμη αυτό το ιδιαίτερο πολιτικό μόρφωμα, ανακυκλώνοντάς το και- στην τελική- ενισχύοντας το εκλογικά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τώρα, στον  Πολυχώρο Εκστάν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και μια άλλη όψη του φαινομένου, την ψυχαναλυτική. Ο ψυχαναλυτής Γ. Μποτονάκης θα κάνει την τρίτη και τελευταία του  εισήγηση – συζήτηση με θέμα : “Ο νεοναζισμός και Η Χρυσή Αυγή – Μια νέα ματιά από ψυχολογική και ψυχαναλυτική άποψη.” 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, στις 8.00 μ.μ. στον Πολυχώρο Εκστάν Καυταντζόγλου 5 -Πατήσια. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b