MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η διασημότητα μου κατέστρεψε πολλές σχέσεις, λέει ο Justin Timberlake (video)

Αναδρομή στο παρελθόν του κάνει χρονιάρες μέρες (του Αγίου Βαλεντίνου) ο Justin Timblerlake και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πολλές σχέσεις του χάλασαν στην πορεία εξαιτίας της διασημότητάς του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξη του ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός στο περιοδικό Rolling Stone παραδέχθηκε ότι πολλές σχέσεις του, φιλικές και ερωτικές, χάλασαν στην πορεία, γιατί οι άλλοι θεωρούσαν πως η διασημότητα τον είχε αλλάξει ή ότι τον έβλεπαν εκείνοι διαφορετικά από τότε που έγινε celebrity.

“Όσο μεγαλώνεις, τόσο καταλαβαίνεις ότι άτομα μπαίνουν και βγαίνουν από την ζωή σου και συνειδητοποιείς ότι τα άτομα αυτά αλλάζουν ή ότι δεν είναι αυτά που νόμιζα ότι ήταν αρχικά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Timberlake. Παράλληλα, ο Justin θεωρεί ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει τον ίδιο, ως άτομο, αλλά αυτό το θεωρεί φυσικό, καθώς δεν είχε μάθει να τον παρακολουθούν παπαράτσι σε κάθε του βήμα πριν γίνει διάσημος.

Επίσης, ο Justin, ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε την Jessica Biel,  κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ μετά από έξι χρόνια στις 15 Μαρτίου, το The 20/20 Experience,  και δηλώνει ευτυχής που επιστρέφει στην μουσική βιομηχανία. ¨Ενα από τα κομμάτια του άλμπουμ, το Suit and tie το τραγούδησε μαζί με τον Jay Z στην τελετή απονομής των Βραβείων Grammy.

 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b