MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θα παίξει ο Daniel Craig στο Κορίτσι με το Τατουάζ 2 λέει η πρωταγωνίστρια Rooney Mara

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε φήμη πως ο Daniel Craig θα είναι εκτός από την συνέχεια της ταινίας “το κορίτσι με το τατουάζ”. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Rooney Mara έρχεται να απαντήσει σε αυτήν την φημολογία, διαψεύδοντάς την.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως τόνισε η γνωστή ηθοποιός, μίλησε με τον σκηνοθέτη David Fincher για το sequel και ποτέ δεν της είπε κάτι τέτοιο: “Μιλούσα πολύ μαζί του (με τον David Fincher) για το sequel και δεν έχω ιδέα από πού βγήκε αυτή η φήμη. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να διαγραφεί.”

Σύμφωνα με την φημολογία, αν και η πρώτη ταινία, με σκηνοθέτη τον David Fincher και συμπρωταγωνίστρια του Craig την Rooney Mara έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, οι παραγωγοί σκέφτονταν σοβαρά να διαγράψουν τον ένα από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές της μεταφοράς του διάσημου μυθιστορήματος του Stieg Larsson. Στο sequel της ταινίας, που θα ονομάζεται “Played with Fire” όλο το focus θα είναι πάνω στην Rooney Mara και ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Daniel Craig (ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist) εξεταζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξαφανισθεί τελείως.

Ο λόγος ήταν, ότι ο Daniel Craig, μετά από την τρομακτική επιτυχία του James Bond, ζητάει παραπάνω λεφτά για το “Κορίτσι με το τατουάζ 2” και η Sony που έχει βάλει ταβάνι στο κόστος και θέλει να μειώσει και όχι να αυξήσει τα έξοδα της νέας ταινίας, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον… εξαφανίσει.


 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b