MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Daniel Craig: Θέλουν να τον εξαφανίσουν από το Κορίτσι με το Τατουάζ 2

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O Daniel Craig έκανε τεράστια επιτυχία ως James Bond με την τελευταία του ταινία να ξεπερνάει το 1 δισ. δολάρια κέρδη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να τον διαγράψουν τελείως από την συνέχεια της ταινίας “το κορίτσι με το τατουάζ”.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Αν και η πρώτη ταινία, με σκηνοθέτη τον David Fincher και συμπρωταγωνίστρια του Craig την Rooney Mara έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, οι παραγωγοί σκέφτονται σοβαρά να διαγράψουν τον ένα από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές της μεταφοράς του διάσημου μυθιστορήματος του Stieg Larsson. Εξετάζεται η επιλογή στο sequel της ταινίας, που θα ονομάζεται “Played with Fire” όλο το focus θα είναι πάνω στην Rooney Mara και ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Daniel Craig (ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist) να εξαφανισθεί τελείως. Αυτό θα κάνει λίγο μυστήρια την κινηματογραφική μεταφορά, γιατί στο δεύτερο μυθιστόρημα της τριλογίας ο δημοσιογράφος Blomkvist μπορεί να μην είναι πρωταγωνιστής, αλλά έχει σημαντικό ρόλο.

Παραδόξως, ο λόγος που ο Craig μπορεί να βγει εκτός έχει να κάνει τελικά με την επιτυχία του και όχι με την αποτυχία του. Ο Daniel Craig, μετά από την τρομακτική επιτυχία του James Bond, ζητάει παραπάνω λεφτά για το “Κορίτσι με το τατουάζ 2” και η Sony που έχει βάλει ταβάνι στο κόστος και θέλει να μειώσει και όχι να αυξήσει τα έξοδα της νέας ταινίας, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον… εξαφανίσει.

Δύσκολο να τα βάλεις με έναν James Bond, αλλά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, ακόμα κι ένας 007 μπορεί να βγει από την μέση.

 
 
 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
Cine News
Black Doves: Το spy thriller του Netflix μάς βάζει (ξανά) σε χριστουγεννιάτικο mood
Cine News
Αυτό το ΠΣΚ στην Αθήνα: 14 προτάσεις για θέατρο, μουσική και σινεμά
Cine News
Ο Δήμος Αβδελιώδης επιστρέφει στο σινεμά – “Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος” στο 67ο ΦΚΘ
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026 powered by ΔΕΗ
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες