MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Daniel Craig: Θέλουν να τον εξαφανίσουν από το Κορίτσι με το Τατουάζ 2

O Daniel Craig έκανε τεράστια επιτυχία ως James Bond με την τελευταία του ταινία να ξεπερνάει το 1 δισ. δολάρια κέρδη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να τον διαγράψουν τελείως από την συνέχεια της ταινίας “το κορίτσι με το τατουάζ”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αν και η πρώτη ταινία, με σκηνοθέτη τον David Fincher και συμπρωταγωνίστρια του Craig την Rooney Mara έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, οι παραγωγοί σκέφτονται σοβαρά να διαγράψουν τον ένα από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές της μεταφοράς του διάσημου μυθιστορήματος του Stieg Larsson. Εξετάζεται η επιλογή στο sequel της ταινίας, που θα ονομάζεται “Played with Fire” όλο το focus θα είναι πάνω στην Rooney Mara και ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Daniel Craig (ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist) να εξαφανισθεί τελείως. Αυτό θα κάνει λίγο μυστήρια την κινηματογραφική μεταφορά, γιατί στο δεύτερο μυθιστόρημα της τριλογίας ο δημοσιογράφος Blomkvist μπορεί να μην είναι πρωταγωνιστής, αλλά έχει σημαντικό ρόλο.

Παραδόξως, ο λόγος που ο Craig μπορεί να βγει εκτός έχει να κάνει τελικά με την επιτυχία του και όχι με την αποτυχία του. Ο Daniel Craig, μετά από την τρομακτική επιτυχία του James Bond, ζητάει παραπάνω λεφτά για το “Κορίτσι με το τατουάζ 2” και η Sony που έχει βάλει ταβάνι στο κόστος και θέλει να μειώσει και όχι να αυξήσει τα έξοδα της νέας ταινίας, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον… εξαφανίσει.

Δύσκολο να τα βάλεις με έναν James Bond, αλλά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, ακόμα κι ένας 007 μπορεί να βγει από την μέση.

 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b