MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beyonce: Έλαμψε… τραγουδώντας playback στην ορκομωσία Obama!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Εκτός από τον Barack Obama, η τελετή ορκομωσίας του Αμερικάνου Προέδρου είχε κι ένα άλλο μεγάλο αστέρι: την Beyonce. Αυτή τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο, προκαλώντας την αποθέωση του κοινού. Τελικά, όμως, έγινε μεγάλο θέμα στις ΗΠΑ για το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν τραγούδησε live, αλλά απλά κουνούσε τα χείλη της χωρίς να βγάζει φωνή, σε μια ηχογραφημένη σε στούντιο ερμηνεία της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Beyonce τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ αμέσως μόλις τελείωσε ο Obama την ομιλία του. Οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι στην τελετή χειροκρότησαν και αποθέωσαν την διάσημη ντίβα του RNB. Δεν ήξεραν όμως ότι η Beyonce έκανε εκείνη την ώρα ότι τραγουδάει. Μάλιστα, το lip synch της, όπως το λένε στην Αμερική (ο τρόπος με τον οποίο συγχρόνιζε τα χείλη της με τους στίχους) ήταν τόσο τέλειο, που κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν playback.

Αλλά, η μπάντα των πεζοναυτών, που έπαιξε την μουσική για την ορκομωσία του προέδρου των ΗΠΑ, παραδέχθηκε ότι το τραγούδι της ντίβας της RNB ήταν μαγνητοφωνημένο. Μάλιστα, αποτελεί κοινή πρακτική το να τραγουδάνε playback οι τραγουδιστές τον εθνικό ύμνο στις ΗΠΑ.

Τόσο η Beyonce, όσο και ο σύζυγός της Jay-Z είναι φίλοι με το προεδρικό ζευγάρι και δηλωμένοι οπαδοί του Obama. Η Beyonce έλαμψε στην φαντασμαγορική ορκομωσία του Προέδρου των ΗΠΑ, τόσο με το playback τραγούδι και την ομορφιά της, όσο και με τα 80 καρατίων σμαραγδένια και καταπράσινα σκουλαρίκια της, φτιαγμένα από την Lorraine Schwartz.


 
 
 
 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
Παύλος Παυλίδης: Αποκαλύπτει δύο νέα τραγούδια και το εξώφυλλο της «Πανσελήνου»
Μουσικά Νέα
30 Χρόνια Μικρή Πατρίδα: Γιώργος Ανδρέου και Παρασκευάς Καρασούλος ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους – Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη
Μουσικά Νέα
8ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία»: Η Ρόδος μεταμορφώνεται σε ανοιχτή πολιτιστική σκηνή
Μουσικά Νέα
Το μπαλκόνι του Papazó έγινε album – Πού θα ακούσεις όλα τα τραγούδια
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Νέα ημερομηνία στο Βεάκειο μετά τα αλλεπάλληλα sold out
Μουσικά Νέα
Ημέρα Πεταλούδας: Το ιστορικό εργοστάσιο στον Κηφισό γίνεται μουσικό φεστιβάλ
Έξοδος
Νέα εποχή Baraonda με το «Bijoux»: Το πιο glam cabaret dinner show έρχεται με την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη
Μουσικά Νέα
Parra for Cuva: Το «Nacar» φτάνει στο Θέατρο Βράχων για το πιο ατμοσφαιρικό κλείσιμο του καλοκαιριού
Θεατρικά Νέα
Όπερα, θέατρο, συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-2027 στο Θέατρο Ολύμπια
Photo Stories
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Μουσικά Νέα
«Καρδιά μου κράτα»: Η Πολυξένη Καράκογλου ερμηνεύει Ναταλία Γερμανού – Alex Sid