MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beyonce: Έλαμψε… τραγουδώντας playback στην ορκομωσία Obama!

Εκτός από τον Barack Obama, η τελετή ορκομωσίας του Αμερικάνου Προέδρου είχε κι ένα άλλο μεγάλο αστέρι: την Beyonce. Αυτή τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο, προκαλώντας την αποθέωση του κοινού. Τελικά, όμως, έγινε μεγάλο θέμα στις ΗΠΑ για το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν τραγούδησε live, αλλά απλά κουνούσε τα χείλη της χωρίς να βγάζει φωνή, σε μια ηχογραφημένη σε στούντιο ερμηνεία της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Beyonce τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ αμέσως μόλις τελείωσε ο Obama την ομιλία του. Οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι στην τελετή χειροκρότησαν και αποθέωσαν την διάσημη ντίβα του RNB. Δεν ήξεραν όμως ότι η Beyonce έκανε εκείνη την ώρα ότι τραγουδάει. Μάλιστα, το lip synch της, όπως το λένε στην Αμερική (ο τρόπος με τον οποίο συγχρόνιζε τα χείλη της με τους στίχους) ήταν τόσο τέλειο, που κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν playback.

Αλλά, η μπάντα των πεζοναυτών, που έπαιξε την μουσική για την ορκομωσία του προέδρου των ΗΠΑ, παραδέχθηκε ότι το τραγούδι της ντίβας της RNB ήταν μαγνητοφωνημένο. Μάλιστα, αποτελεί κοινή πρακτική το να τραγουδάνε playback οι τραγουδιστές τον εθνικό ύμνο στις ΗΠΑ.

Τόσο η Beyonce, όσο και ο σύζυγός της Jay-Z είναι φίλοι με το προεδρικό ζευγάρι και δηλωμένοι οπαδοί του Obama. Η Beyonce έλαμψε στην φαντασμαγορική ορκομωσία του Προέδρου των ΗΠΑ, τόσο με το playback τραγούδι και την ομορφιά της, όσο και με τα 80 καρατίων σμαραγδένια και καταπράσινα σκουλαρίκια της, φτιαγμένα από την Lorraine Schwartz.


 
 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b