MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σταματάει το”κοροϊδάκι της δεσποινίδος”, γιατί η Παπουτσάκη είναι έγκυος

Το πρώτο της μωράκι θα κρατάει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά της Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς, μετά το γάμο τους είναι έτοιμοι για την έλευση του πρώτου τους μωρού. Η ηθοποιός είναι ήδη 4 μηνών έγκυος.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Με τα σημάδια πλέον της εγκυμοσύνης της εμφανή, αλλά και για λόγους ξεκούρασης της μέλλουσας μαμάς, σταματάνε οι παραστάσεις «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και για 3η χρονιά θα παρουσιάζεται η κωμωδία του Ντάριο Φο, «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», σε μετάφραση Άννας Βαρβαρέσου και σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου.

Στο “κοροϊδάκι της δεσποινίδος”, την αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ρόλο του αφελή πλην τίμιου υπαλληλάκου, η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ρόλο της κακομαθημένης κόρης, ο Ταξιάρχης Χάνος στο ρόλο του απεγνωσμένου διευθυντή για τις οικονομικές του ατασθαλίες και η Τζένη Μπότση στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας  δημιουργούν μια κωμωδία παρεξηγήσεων μεταφέροντάς μας σε μια Ελλάδα του χθες, που έχει στοιχεία απ’ την Ελλάδα του σήμερα. Απ’ τη μια ο έρωτας, αλλά κι απ’ την άλλη τα «κόκκινα ντοσιέ», τα σκάνδαλα και οι απάτες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην ελληνική μας πραγματικότητα.

ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ»
Κυψέλης 54, ΑΘΗΝΑ- τηλ: 210-7707227, 8827000

Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση

 
 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b