MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Χώρισα την Kim Kardashian για το sex tape της” λέει ο άντρας της Mariah Carrey!

Ο ράπερ και ηθοποιός Nick Cannon είναι τώρα παντρεμένος με την ντίβα της μουσικής Mariah Carrey. Όμως το 2006 έβγαινε με την πλούσια, αλλά σχετικά άγνωστη κολλητή της Paris Hilton, την Kim Kardashian. Όπως όμως παραδέχεται ο Nick Cannon, έδωσε τέλος στην σχέση τους, όταν η Kim Kardashian έγινε διάσημη από το sex tape της. Παρ’ όλ’ αυτά δηλώνει ότι είναι σπουδαίο κορίτσι, αλλά αφήνει και την μπηχτή του ότι την ταινία την κυκλοφόρησε αυτή, για να γίνει διάσημη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Nick Cannon είπε στον Howard Stern ότι την άφησε όταν του είπε ψέματα για το την προσωπική της ταινία με τον Ray-J.

“Μιλήσαμε για αυτήν την ταινία και μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία ταινία. Αν ήταν ειλικρινής απέναντί μου, ίσως να προσπαθούσα να την κρατήσω στο στυλ αυτά ήταν πριν από μένα, γιατί είναι σπουδαίο κορίτσι.” Και συνεχίζει: “Στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο καλούς ανθρώπους που μπορεί να γνωρίσεις. Αλλά το ότι μου είπε ψέματα και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ταινία;”

Το sex tape απογείωσε την φήμη της 32χρονης και ο Cannon υπαινίχθηκε ότι όλα ήταν μέρος του σχεδίου της. Όπως είπε, η Kim ήταν σπουδαία  “businesswoman” και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως είχε κάποιο ρόλο στην κυκλοφορία της ταινίας.

Ο Nick Cannon παντρεύτηκε την  Mariah Carrey (η οποία δεν έχει κάνει sex tape) το 2008 κι έχουν δυο παιδιά μαζί. 

 
 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b