MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sold out o Καρυοθραύστης στη Λυρική – Μία ακόμα παράσταση τον Ιανουάριο

Εξαιρετική υποδοχή επεφύλαξε το κοινό για το μπαλέτο της Λυρικής Σκηνής “Ο Καρυοθραύστης” που παρουσιάζεται στο θέατρο Ολύμπια σε χορογραφία του Ρενάτο Τζανέλλα. Ήδη όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις είναι sold out από την προπώληση και γι’ αυτό προστίθεται μια ακόμα παράσταση την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο Καρυοθραύστης δικαίως θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα μπαλέτα του ρεπερτορίου, αφού η συναισθηματική δύναμη και η θεατρικότητα της μουσικής του Τσαϊκόφσκι μαγεύουν το κοινό.

Η συγκεκριμένη παραγωγή πρωτοπαρουσιάστηκε το 2000 στην Κρατική Όπερα της Βιέννης, σε χορογραφία Ρενάτο Τζανέλλα. Ο Τζανέλλα χορογράφησε φέτος εκ νέου τον Καρυοθραύστη ειδικά για το μπαλέτο της ΕΛΣ, σε μια εντυπωσιακή παραγωγή που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην παράσταση της 6ης Ιανουαρίου τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο Γιώργος Βράνος, το ρόλο της Κλάρα – Μαρία η Νατάσσα Σιούτα, του Πρίγκιπα Αλεξέι ο Ιγκόρ Σιάτζκο, του Ντρόσελμαγερ ο Γιώργος Βαρβαριώτης και της Νεράιδας του βορρά η Χριστίνα Μακρίδου. Συμμετέχουν η Ορχήστρα, οι Α’ Χορευτές, οι Σολίστ, οι Κορυφαίοι, το Corps de ballet και η Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της αποστολής. Τα κοστούμια υπογράφει ο Κριστόφ Κρέμερ.

Προπώληση εισιτηρίων από τα Ταμεία τoυ ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ, Ακαδημίας 59-61, Αθήνα / Καθημερινά 9.00–21.00
Τηλ. πωλήσεις 210 3662 100, 210 3612 461, 210 3643 725
Ηλεκτρονική προπώληση www.nationalopera.gr

Τιμές εισιτηρίων: €50, €45, €40, €30, €25, €20
Παιδικό, φοιτητικό: €15

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του Καρυοθραύστη 
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b