MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ελένη Καραΐνδρου στην Εσθονία

Μετά την επιτυχημένη συναυλία της στις 9 Νοεμβρίου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής και στο πλαίσιο του αφιερώματος για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, η Ελένη Καραΐνδρου αναχωρεί για το Ταλίν, όπου στις 23 Νοεμβρίου θα δώσει συναυλία με την περίφημη Ορχήστρα Δωματίου της πόλης σε διεύθυνση του διάσημου αρχιμουσικού Τόνι Καλιούστε (Tõnu Kaljuste), μόνιμου συνεργάτη του Arvo Pärt και της ECM.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με την Ελένη Καραΐνδρου που θα παίξει πιάνο ταξιδεύουν τρεις μουσικοί μεταξύ των οποίων ο κορυφαίος ομποίστας Βαγγέλης Χριστόπουλος.

Στα άμεσα πλάνα της συνθέτριας είναι η έκδοση του νέου της CD από την ECM New Series, Με τον Jan Garbarek, την Kim Kashkashian, τον Βαγγέλη Χριστόπουλο και την Καμεράτα σε διεύθυνση Αλέξανδρου Μυράτ.

Το CD που είναι ζωντανή ηχογράφηση από τη συναυλία της συνθέτριας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Νοέμβριο του 2010, περιλαμβάνει μουσικά θέματα για το θέατρο αλλά και νέες συνθέσεις και θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα, πρώτα στην Ελλάδα από τη Μικρή Άρκτο στις αρχές Γε-νάρη. Θα ακολουθήσουν οι άλλες χώρες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b