Το συγκρότημα Smyrna στις Χίλιες και δύο νύχτες
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «Smyrna» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή «Χίλιες και δύο νύχτες» από την Παρασκευή 9 και για όλες τις Παρασκευές του Νοεμβρίου (16, 23, 30), για να μας ταξιδέψει μελωδικά « «Από τη Σμύρνη στην Ήπειρο και από τη Θράκη στο Αιγαίο».
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΞεχωριστές ερμηνείες με σκοπούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, την Μακεδονία,την Ήπειρο, το Αιγαίο αλλά και Σμυρνιών συνθετών από τις 5 νεαρές κοπέλες – μουσικούς της «Smyrna»: τη Μυρτώ Δράκου (βιολί, τραγούδι), την Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα, τραγούδι), τη Γεωργία Λώλη (κανονάκι , τραγούδι), την Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, τραγούδι) και τη Μικαέλα Τσούμπου (κλαρίνο, τραγούδι), αλλά και από τις φίλες τους που έχουν καλέσει σ’ αυτό το ταξίδι, τις ταλαντούχες νέες ερμηνεύτριες, Βασιλική Καρακώστα (16/11) και Σαββέρια Μαργιολά (23/11).
Στην τελευταία τους εμφάνιση (30/11) υπόσχονται μια βραδιά – έκπληξη.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- «Love Transcends All»: Μια πολυαισθητηριακή εξερεύνηση της αγάπης στο T.A.F./ the art foundation
- Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
- The Rebirth of Cool: Η Λίμνη Βουλιαγμένη υποδέχεται το καλοκαίρι ως ένας αναγεννημένος προορισμός ευεξίας, φιλοξενίας και εμπειριών