Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, δύο χρόνια μετά τα “Εισιτήρια Διπλά” επιστρέφουν με τις “Μέρες του Φωτός”: ένα νέο, διπλό κύκλο τραγουδιών για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.
Οι “Μέρες του φωτός” είναι τα δύο πρόσωπα μιας γενιάς που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι.
Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον: Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο.
Μία παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται….
Ο δίσκος «Μέρες του Φωτός» κυκλοφορεί από την Sony Music
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Μάιος στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το A Complete Unknown με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και μια νέα σειρά από τον κόσμο του Yellowstone
- The Bostonians SS26 Collection: Ακολουθώντας τον ρυθμό της εποχής με νέο State of Mind
- Οι Kilimanjaro Darkjazz Ensemble επέστρεψαν και έρχονται για ένα live στον λόφο Φιλοπάππου