MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Γκόλφω Forever στο Θέατρο Βεάκη

Την ειδυλλιακή παρωδία του βουνού και της στάνης “Γκόλφω Forever” του Ντίνου Σπυρόπουλου παρουσιάζει φέτος το χειμώνα το Θέατρο Βεάκη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Την εκρηκτική Γκόλφω θα ερμηνεύει ο Πάνος Σταθακόπουλος.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Λίγα λόγια για το έργο
Η φτωχή, ορφανή, άτυχη και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής αλλά ταυτόχρονα τίμια και παρθένα Γκόλφω, μια όμορφη νεαρή βοσκοπούλα που θα μπορούσε να ανακηρυχτεί και μις Χελμός αν υπήρχε σχετικός διαγωνισμός στην περιοχή, ξενοδουλεύει υπηρετώντας τον τσέλιγκα Ζήση. (Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, παρκέ, πλυντήριο κλπ.). Ο Έρωτας σημαδεύει τα φυλλοκάρδια της καρδιάς της και την κεντρική της αρτηρία όταν στην βρύση συναντάει τον Τάσο.

Όμως η Γκόλφω δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο, το αρχοντόπουλο της περιοχής, που θέλει να την παντρευτεί μήπως και βρει την σεξουαλική του ταυτότητα η οποία αμφισβητείται από τον καλόγερο της περιοχής που λειτουργεί και σαν ψυχαναλυτής. Το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται όταν στην ιστορία μπαίνει η κουτσή, καμπούρα και κακάσχημη μάνα της, Αστέρω, που καπνίζει τσιμπούκι και έχει τις αντιρρήσεις της λόγω προτέρας κακής εμπειρίας.

Παρά τις διαφωνίες της Αστέρως οι δύο νέοι αρραβωνιάζονται και ετοιμάζονται να παντρευτούν, όταν ο Τάσος δέχεται πιεστικά προξενιά για την εξαδέλφη του Κίτσου και κόρη του τσέλιγκα και εντελώς κακάσχημη Σταυρούλα. Παρά την αρχική του άμεση άρνηση, ο Τάσος τελικά δελεάζεται από τη μεγάλη προίκα της Σταυρούλας – ήταν πολλά τα λεφτά – και διώχνει την Γκόλφω.

Η ιστορία συνεχίζει να μπερδεύεται, αλλά το τέλος της παραμένει άγνωστο και εξαρτάται από την απόφαση του κοινου!

Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία : Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Σκηνικά: Σοφία Παπαδημητροπούλου
Φωτισμοί: LATO b
Μουσική επεξεργασία-επιμέλεια: Τόλης Κετσελίδης
Μουσική διδασκαλία: Ζωή Σολδάτου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά
Φωτογραφίες: Γιώργος Γιαννίμπας

Διεύθυνση: Στουρνάρη 32
Τηλέφωνο: 2105223522

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ντίνος Σπυρόπουλος
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης


Παίζουν: Πάνος Σταθακόπουλος, Χρήστος Γιάνναρης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Γιάννης Μπουραζάνας, Απόλλων Μπόλλας, Βασίλης Γιαννέλος, Χρυσάνθη Θάνου, Ιωάννα Παυλίδου, Ζωή Σολδάτου, Ευαγγελία Σχοινά

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b