MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Rihanna: Πέρασε βραδιά με πρώην της που την έδερνε σε πανάκριβο γιοτ

H Rihanna και ο πρώην της Chris Brown πέρασαν μαζί ένα βράδυ πάνω σε ένα τεράστιο σκάφος το Σαββατοκύριακο. Πού είναι το παράξενο; Ο μουσικός Chris Brown κατηγορήθηκε από την Rihanna ότι την χτύπησε άγρια το 2009 και εξέτυσε ποινή, κάνοντας κοινοφελείς υπηρεσίες. Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στο Facebook φωτογραφία της με το πρόσωπό της εμφανώς κακοποιημένο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 24χρονη τραγουδίστρια πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ με τον Chris Brown, μετά τη συνάντησή τους υπό την κάλυψη του σκοταδιού στη Νότια Γαλλία. Για να βρεθεί δίπλα της ο Chris πέταξε με ιδιωτικό τζετ στη Νίκαια. Στη συνέχεια πήρε ένα ελικόπτερο κάτω από τη Γαλλική Ριβιέρα και επιβιβάστηκε σε ένα πολλών εκατομμυρίων ευρώ πλοίο, το οποίο έχει ναυλωθεί για μία εβδομάδα.

Ο Chris Brown πήρε την απόφαση να παρευρεθεί σε αυτό το πάρτι την τελευταία στιγμή. Και το έκανε, γιατί έμαθε ότι παρών στα γεννέθλια της 24χρονης τραγουδίστριας θα ήταν ο αντίπαλος του τόσο στη μουσική, όσο και συνδιεκδικητής της καρδιάς της Rihanna ράπερ Drake.

Δεν μπορούσε να αφήσει τον Drake να παίζει μπάλα μόνος του ο Chris με την πρώην του, την οποία είχε ξυλοφορτώσει και έφαγε μήνυση γι’ αυτό. Πήρε ότι τζετ και ελικόπτερο βρήκε πρόχειρο μπροστά του, για να βρεθεί στα γεννέθλια της Rihanna. Αλλά κι αυτή, ήταν πολύ χαρούμενη που ήταν δίπλα της. Όλο το απόγευμα ετοιμαζόταν, για τα μάτια του μόνο! Άλλωστε, όπως λένε πηγές κοντά στους δύο μουσικούς, αυτό που τους δένει είναι μία πολύ εθιστική σχέση.

Τι να πει κανείς πια γι’ αυτούς τους διάσημους; Η ζωή της Rihanna και του Chris Brown θα μπορούσε να είναι υπόθεση ενός κακογραμμένου ρομάντζου.


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b