MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Behati Prinsloo: Η νέα καυτή κατάκτηση του τραγουδιστή των Maroon 5

Με την καυτή κολλητή της εξίσου καυτής πρώην του εθεάθη να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με πάθος ο τραγουδιστής των Maroon 5 Adam Levine. Με δεδομένο ότι τόσο η πρώην του, Anne Vyalitsyna, όσο και η τωρινή του κατάκτηση Behati Prinsloo είναι μοντέλα της Victoria Secret, πρέπει να παραδεχθούμε πως ο Levine δεν περνάει και τόσο άσχημα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό που προβληματίζει την κοινή γνώμη είναι το γεγονός ότι … δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στα μοντέλα της Victoria Secret. Δεδομένου ότι δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες βδομάδες, από τότε που χώρισε ο Adam Levine με την σούπερ- σέξι Anne Vyalitsyna και έσπευσε να πάρει τη θέση της η κολλητή της Behati Prinsloo.

Επίσης, η Behati Prinsloo τα είχε με τον τραγουδιστή, ηθοποιό και μοντέλο Jared Leto πριν λίγο καιρό, αλλά τον αντικατέστησε με τον Adam Levine. Αν, τώρα, δούμε και τον Jared Leto με την Anne Vyalitsyna, θα πρέπει να το θεωρήσουμε ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, στην σαπουνόπερα της showbiz.

Όσο για την Anne Vyalitsyna, ετοιμάζεται να κάνει κι αυτή το μεγάλο άλμα στο Hollywood,  στην τέταρτη ταινία της σειράς Πολύ σκληρός για να πεθάνει (Die hard) με τον Bruce Willis στον γνωστό ρόλο του σκληροτράχηλου μπάτσου. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι A Good Day To Die Hard, σε σενάριο του Skip Woods (X-Men Origins: Wolverine) και σε σκηνοθεσία του John Moore.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b